Çivril Kapalı Pazar Yeri İnşaatı İçin Geri Sayıma Başladı

21.04.2018 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril Kapalı Pazar Yeri İnşaatı İçin Geri Sayıma Başladı

Çivril Belediyesi, 6 bin metrekare alan üzerine yapılacak yeni kapalı pazar yeri için geri sayıma başladı.     Çivril Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerindeki ihtiyaçları giderecek yenilikçi çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor. Bu kapsamda; Var olan pazar yeri tüm halkın  ihtiyacını karşılayabileceği bir kapalı pazar yeri haline gelecek. Yeni kapalı pazar yeri 96 adet tezgah kapasitesine sahip olacaktır. Ayrıca ışıklandırma yapılıp çevresi parke taş döşenecektir. Zabıta kontrol noktası ile de pazar yerinin kontrol ve güvenliği sağlanacaktır.Pazar yerinin dört bir tarafına esnafların araçlarını rahatça park edebilmeleri için yaklaşık 150 araçlık otopark alanı yer alacaktır. Çalışmaların bölgeye ekonomik anlamda da değer katacağını da paylaşan Başkan Güven, ilçenin bulunduğu noktanın örnek gösterildiğini anımsattı.Hizmetlerle bölgenin yeni bir yapıya kavuştuğunu kaydeden ilçe sakinleri "Yaz, kış sorun olmadan ihtiyaçlarımız rahat bir şekilde karşılanabilecek. ilçemizin geldiği noktadan gururluyuz..." diye eklediler.   Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ; "Kapalı pazar yerini esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahatlıkla alışverişlerini yapabileceği şekilde projelendirdik. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçlarının  giderilmesi için icra edilmektedir. Sizlerin desteğiyle daha bir çok projeyi el ele gönül gönüle başarıyla hayata geçireceğiz. Çivril ilçesi sakinleri için yapılacak yeni kapalı pazar yeri yaklaşık 6 ay süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor." Dedi.  

Çivril Belediyesi, 6 bin metrekare alan üzerine yapılacak yeni kapalı pazar yeri için geri sayıma başladı.

 

 

Çivril Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerindeki ihtiyaçları giderecek yenilikçi çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor. Bu kapsamda; Var olan pazar yeri tüm halkın  ihtiyacını karşılayabileceği bir kapalı pazar yeri haline gelecek. Yeni kapalı pazar yeri 96 adet tezgah kapasitesine sahip olacaktır. Ayrıca ışıklandırma yapılıp çevresi parke taş döşenecektir. Zabıta kontrol noktası ile de pazar yerinin kontrol ve güvenliği sağlanacaktır.Pazar yerinin dört bir tarafına esnafların araçlarını rahatça park edebilmeleri için yaklaşık 150 araçlık otopark alanı yer alacaktır. Çalışmaların bölgeye ekonomik anlamda da değer katacağını da paylaşan Başkan Güven, ilçenin bulunduğu noktanın örnek gösterildiğini anımsattı.Hizmetlerle bölgenin yeni bir yapıya kavuştuğunu kaydeden ilçe sakinleri "Yaz, kış sorun olmadan ihtiyaçlarımız rahat bir şekilde karşılanabilecek. ilçemizin geldiği noktadan gururluyuz..." diye eklediler.

 

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ; "Kapalı pazar yerini esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahatlıkla alışverişlerini yapabileceği şekilde projelendirdik. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçlarının  giderilmesi için icra edilmektedir. Sizlerin desteğiyle daha bir çok projeyi el ele gönül gönüle başarıyla hayata geçireceğiz. Çivril ilçesi sakinleri için yapılacak yeni kapalı pazar yeri yaklaşık 6 ay süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.