Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden duyarlı davranış

DENİZLİ 07.01.2017 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden duyarlı davranış

Halep'te arkadaşları tepelerine yağan bombalarla meydana getirilmiş yıkıntılar arasında yaşam mücadelesi verirken Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri onların bu durumuna sessiz kalmadı ve harçlıklarını harcamak yerine biriktirerek yardım topladılar.

Umuttu onlarınki, göz yaşlarını dindiremedi fakat ellerindekileri paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Ve onlara uzaklardan kardeşleri tarafından sahiplendikleridir mutluluğunu az da olsa yaşatmak istediler.   Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri , her bir yürek bu duruma sessiz kalmadı ve bir kampanya yaptı; "Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri "okyanusta bir damla da sen ol" kampanyası dahilinde öğrenci, öğretmen, hizmetli, memur, idareci ve velilerimizden ulaşan yardımlar Çameli Müftülüğüne öğrencilerle birlikte teslim edildi.   DUYARLI, GÜZEL YÜREKLERİ KUTLARIZ   Toplanan yardımı Çameli Müftüsü Bayram Danacı'ya teslim eden öğrenciler, Halep'te yaşanan insanlık dramına bir nebze de olsa katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.   Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri yapılan "Okyanusta Bir Damlada Sen Ol, Halep'e yardım" kampanyası etkinliğinde toplanan yardımları teslim alan Çameli Müftüsü Bayram Danacı adaletin, merhametin ve erdemli davranışların unutulduğu dünyamızda paylaşmayı seçen, mazlumlara yardım elini uzatan, iyilik ve dayanışma kervanına katkıda bulunan Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi ; öğrenci ve velilere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.   Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü Kürşat Yellice , “Biz mazlum bir peygamberin ümmetiyiz ve bu ümmeti mazlum bırakmamak adına dün Filistin’de olduğu gibi bu gün de Halep için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bugün ‘harçlıklarımızı en hayırlı yolda harcamanın tam zamanıdır’ diyerek öğrencileri hayırda yarışmaya teşvik yaptı. Çameli Çok Programlı Lisesi olarak hem kendimiz yaşamalı, hem de insanları bu konuda bilinçlendirmemiz gerektiğini düşünerek bu tür projeler daha çok olarak devam edecektir.    
Halep'te arkadaşları tepelerine yağan bombalarla meydana getirilmiş yıkıntılar arasında yaşam mücadelesi verirken Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri onların bu durumuna sessiz kalmadı ve harçlıklarını harcamak yerine biriktirerek yardım topladılar.

Umuttu onlarınki, göz yaşlarını dindiremedi fakat ellerindekileri paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Ve onlara uzaklardan kardeşleri tarafından sahiplendikleridir mutluluğunu az da olsa yaşatmak istediler.

 

Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri , her bir yürek bu duruma sessiz kalmadı ve bir kampanya yaptı; "Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri "okyanusta bir damla da sen ol" kampanyası dahilinde öğrenci, öğretmen, hizmetli, memur, idareci ve velilerimizden ulaşan yardımlar Çameli Müftülüğüne öğrencilerle birlikte teslim edildi.

 

DUYARLI, GÜZEL YÜREKLERİ KUTLARIZ

 

Toplanan yardımı Çameli Müftüsü Bayram Danacı'ya teslim eden öğrenciler, Halep'te yaşanan insanlık dramına bir nebze de olsa katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

 

Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri yapılan "Okyanusta Bir Damlada Sen Ol, Halep'e yardım" kampanyası etkinliğinde toplanan yardımları teslim alan Çameli Müftüsü Bayram Danacı adaletin, merhametin ve erdemli davranışların unutulduğu dünyamızda paylaşmayı seçen, mazlumlara yardım elini uzatan, iyilik ve dayanışma kervanına katkıda bulunan Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi ; öğrenci ve velilere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 

Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü Kürşat Yellice , “Biz mazlum bir peygamberin ümmetiyiz ve bu ümmeti mazlum bırakmamak adına dün Filistin’de olduğu gibi bu gün de Halep için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bugün ‘harçlıklarımızı en hayırlı yolda harcamanın tam zamanıdır’ diyerek öğrencileri hayırda yarışmaya teşvik yaptı. Çameli Çok Programlı Lisesi olarak hem kendimiz yaşamalı, hem de insanları bu konuda bilinçlendirmemiz gerektiğini düşünerek bu tür projeler daha çok olarak devam edecektir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.