Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı belli oldu

DENİZLİ 04.04.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Nisan’da AK Parti Denizli İl Kongresi için geleceği Denizli’de programı belli oldu.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumartesi günü Denizli ziyaretinde kongre, nikah şahitliği ve açılışa katılacağı öğrenildi. Denizli Güncel’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Nisan’da geleceği Denizli’de ilk kez Serinhisar’ın bıçaklarıyla ünlü mahallesi Yatağan’a gidecek. Denizlili ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Cevat Akşit’in yaptırdığı ve kendi adını taşıyan İmam Hatip Lisesi ve öğrenciler için yaptırdığı öğrenci yurdunun açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.   AÇILIŞTAN KONGREYE Cumhurbaşkanı Erdoğan, Serinhisar ziyaretinin ardından AK Parti’nin İl Kongresi’ne katılacak. Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 16.00’daki kongreye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka seslenecek.   BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLU GÜNÜ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Berrin Zolan’ın avukat olan kızları Esra, Ayfer-Metin Tok çiftinin oğulları Abdullah ile hayatını birleştiriyor. Bu nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Esra ve Abdullah’ın düğün yemekleri Kültür Sitesi’nde olacak. Nikah ise Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde akşam olacak. Nikahın şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Nisan’da AK Parti Denizli İl Kongresi için geleceği Denizli’de programı belli oldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumartesi günü Denizli ziyaretinde kongre, nikah şahitliği ve açılışa katılacağı öğrenildi. Denizli Güncel’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Nisan’da geleceği Denizli’de ilk kez Serinhisar’ın bıçaklarıyla ünlü mahallesi Yatağan’a gidecek. Denizlili ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Cevat Akşit’in yaptırdığı ve kendi adını taşıyan İmam Hatip Lisesi ve öğrenciler için yaptırdığı öğrenci yurdunun açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

 

AÇILIŞTAN KONGREYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Serinhisar ziyaretinin ardından AK Parti’nin İl Kongresi’ne katılacak. Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 16.00’daki kongreye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka seslenecek.

 

BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLU GÜNÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Berrin Zolan’ın avukat olan kızları Esra, Ayfer-Metin Tok çiftinin oğulları Abdullah ile hayatını birleştiriyor. Bu nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Esra ve Abdullah’ın düğün yemekleri Kültür Sitesi’nde olacak. Nikah ise Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde akşam olacak. Nikahın şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.