DARBEYE 360 DERECEDEN YAKLAŞMAK

DİĞER 26.07.2016 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

DARBEYE 360 DERECEDEN YAKLAŞMAK

denizli haber / denizli 20 haber / DARBEYE 360 DERECEDEN YAKLAŞMAK

Ülkemizde darbe teşebbüsü olalı beri, 10 günü geçirmiş bulunuyoruz. Tüm haber kanalları bu darbe işini durmadan yorulmadan açıklayıp anlatıp duruyorlar. Hatta hamasi söylemlerle hislerle ve duygusal bir biçimde şovlar yaparak yorumlar ile dile getiriyorlar. Oysa bu darbe işi sebepler dünyasında hangi sebeplere, güçlere ve etmenlere dayanarak ortaya konuldu diye açıklamalar yapılmalı değil miydi? Bu olay dini, ilmi, içtimai, idari, siyasi, iktisadi, aktüel ve güncel açıdan okunup neden oldu diye yorumlar yapılmalı değil mi? Yoksa darbe sıcaklığı hala devam ettiği için yoksa millet kendisine gelerek olaya akıllıca bir bakışla bakmıyorlar mı dersiniz? YAZARIN YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / DARBEYE 360 DERECEDEN YAKLAŞMAK

Ülkemizde darbe teşebbüsü olalı beri, 10 günü geçirmiş bulunuyoruz. Tüm haber kanalları bu darbe işini durmadan yorulmadan açıklayıp anlatıp duruyorlar. Hatta hamasi söylemlerle hislerle ve duygusal bir biçimde şovlar yaparak yorumlar ile dile getiriyorlar. Oysa bu darbe işi sebepler dünyasında hangi sebeplere, güçlere ve etmenlere dayanarak ortaya konuldu diye açıklamalar yapılmalı değil miydi? Bu olay dini, ilmi, içtimai, idari, siyasi, iktisadi, aktüel ve güncel açıdan okunup neden oldu diye yorumlar yapılmalı değil mi? Yoksa darbe sıcaklığı hala devam ettiği için yoksa millet kendisine gelerek olaya akıllıca bir bakışla bakmıyorlar mı dersiniz?

YAZARIN YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.