Denizli 11. Komando Tugayı İdlib'de şehit verdi

ASAYİŞ 06.03.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli 11. Komando Tugayı İdlib'de şehit verdi

Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda, rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit düşen Denizli 11. Komando Tugayı’nda görevli sözleşmeli Er Enes Kaya için Denizli’de sela okundu.   Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim unsurlarının saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Denizli 11. Komando Tugayı’nda görevli sözleşmeli Er Enes Kaya'nın Gaziantep'teki ailesine acı haber verildi.   İdlib'de rejimin saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Reyhanlı Devlet Hastanesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın şehadet haberi, Gaziantep'in Selimiye Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehidin babası Süleyman ve annesi Döne Kaya'ya verilen acı haberin ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.   4 kardeşi bulunan şehit Kaya'nın bir yıl önce evlendiği ve 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Denizli 11. Komando Tugayı’nda görev yaptığı kaydedildi. Şehit sözleşmeli Er Enes Kaya için Denizli’de sela okundu.   Enes Kaya'nın naaşı Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Şehidin naaşı bugün Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde cenaze namazını müteakip Bağbaşı Köy Mezarlığına defnedilecek.

Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda, rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit düşen Denizli 11. Komando Tugayı’nda görevli sözleşmeli Er Enes Kaya için Denizli’de sela okundu.

 

Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim unsurlarının saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Denizli 11. Komando Tugayı’nda görevli sözleşmeli Er Enes Kaya'nın Gaziantep'teki ailesine acı haber verildi.

 

İdlib'de rejimin saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Reyhanlı Devlet Hastanesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın şehadet haberi, Gaziantep'in Selimiye Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehidin babası Süleyman ve annesi Döne Kaya'ya verilen acı haberin ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.

 

4 kardeşi bulunan şehit Kaya'nın bir yıl önce evlendiği ve 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Denizli 11. Komando Tugayı’nda görev yaptığı kaydedildi. Şehit sözleşmeli Er Enes Kaya için Denizli’de sela okundu.

 

Enes Kaya'nın naaşı Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Şehidin naaşı bugün Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde cenaze namazını müteakip Bağbaşı Köy Mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.