Denizli 2050 Yılına Kadar İçme Suyu Sıkıntısı Yaşamayacak

DENİZLİ 07.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli 2050 Yılına Kadar İçme Suyu Sıkıntısı Yaşamayacak

DSİ 21. Bölge Müdürü; Mehmet Akif Balta açıklama yaparak; “Denizli ve Civar Yerleşimler İçme suyu Projesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek;     Denizli ve Civar Yerleşimlerinin İçme - Kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağı proje tamamlandığında 575.000 kişiye hizmet vereceğini, Aydınlar Akbaş Barajı ve Honaz Pınarbaşı kaynaklarından yıllık 28,13 milyon m3 içmesuyu sağlayarak, Denizli Şehir Merkezi ve Çevre Yerleşimlerinin 2050 yılına kadar içme kullanma ve endüstri suyu ihtiyaçları karşılayacağını.” ifade etti.   21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta; “Bu projenin yapılmasında en büyük destekçimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın  Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, DSİ Genel Müdürümüz Sayın Murat Acu'ya, şükranlarımı sunuyor emeği geçen DSİ ve firma personellerine teşekkür ettiğini” iletti.    

DSİ 21. Bölge Müdürü; Mehmet Akif Balta açıklama yaparak; “Denizli ve Civar Yerleşimler İçme suyu Projesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek;

 

 

Denizli ve Civar Yerleşimlerinin İçme - Kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağı proje tamamlandığında 575.000 kişiye hizmet vereceğini, Aydınlar Akbaş Barajı ve Honaz Pınarbaşı kaynaklarından yıllık 28,13 milyon m3 içmesuyu sağlayarak, Denizli Şehir Merkezi ve Çevre Yerleşimlerinin 2050 yılına kadar içme kullanma ve endüstri suyu ihtiyaçları karşılayacağını.” ifade etti.

 

21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta; “Bu projenin yapılmasında en büyük destekçimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın  Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, DSİ Genel Müdürümüz Sayın Murat Acu'ya, şükranlarımı sunuyor emeği geçen DSİ ve firma personellerine teşekkür ettiğini” iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.