Denizli Adliyesi'nin önünden kaçan zanlı kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 18.02.2020 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Adliyesi'nin önünden kaçan zanlı kıskıvrak yakalandı

Denizli adliyesine getirilen uyuşturucu ticareti zanlısı boşluktan yararlanarak elleri kelepçeli şekilde jandarmanın elinden kaçtı. Zanlı uzun süre sonra tekrar kıskıvrak yakalandı.   Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti şüphelisi olarak jandarma tarafından önceki gün yakalanan M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinden sonra bugün adliyeye sevk edilen şahıs, elleri kelepçeli şekilde getirildi. Denizli adliyesine getirilen şahıs bir fırsatını bularak jandarmanın elinden kaçtı. İzini kaybettiren zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.   Jandarma ve polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde saatler sonra firari zanlı, Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde bulunan evinin yakınındaki boş arazide kıskıvrak yakalandı.   Kaynak: denizli24haber

Denizli adliyesine getirilen uyuşturucu ticareti zanlısı boşluktan yararlanarak elleri kelepçeli şekilde jandarmanın elinden kaçtı. Zanlı uzun süre sonra tekrar kıskıvrak yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti şüphelisi olarak jandarma tarafından önceki gün yakalanan M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinden sonra bugün adliyeye sevk edilen şahıs, elleri kelepçeli şekilde getirildi. Denizli adliyesine getirilen şahıs bir fırsatını bularak jandarmanın elinden kaçtı. İzini kaybettiren zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

 

Jandarma ve polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde saatler sonra firari zanlı, Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde bulunan evinin yakınındaki boş arazide kıskıvrak yakalandı.

 

Kaynak: denizli24haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.