Denizli Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer'den Ak Kadınlara Destek

DENİZLİ 15.12.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer'den Ak Kadınlara Destek

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Ak Kadınların düzenlemiş olduğu “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir” adıyla gerçekleşleştirdiği kermesin açılış programına katıldı.   Kermes açılış programı sonrasında açıklamalarda bulunan Başer, “Teşkilatımızın çalışkan ve bir o kadarda fedakar kadınlarının her zaman yanındayız”dedi. Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu karşısında gerçekleşen kermes açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve Denizlili vatandaşlar katılım sağladı. Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu kermes programı  12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda hizmet vermeye devam ediyor. Kermes programının açılışına katılım sağlayarak stantları gezen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer program sonrasında açıklamalarda bulundu. Kadınlara her zaman destek olduklarını söyleyen Başer, “ Teşkilatımızın çalışkan ve bir o kadarda fedakar kadınlarının her zaman yanındayız. Ak Kadınlarımız yerli üretir,milli tüketir ekonomiye destek verir. Bu proje kapsamında bizde  kadınlarımıza destek veriyoruz. Kadınların ekonomiye katılımı AK Parti ile zirveye ulaştı. Mevcutta  4 milyon 600 bin bayan üyemiz var ve bunların bir çoğu ekonomik olarak kendi özgürlüklerini sağlıyor. Kadınlarımızı iş hayatında ve siyasette görmek bizleri gururlandırıyor. Meclis'te AK Parti sıralarında 53 kadın milletvekili bulunuyor bu da kadınlarımızın her alanda başarılı olabildiğinin bir kanıtıdır.  Kadınlarımızın 15 Temmuz'daki cesaretine, korkusuzluğuna şahit olduk. Siyaseti ve ekonomiyi kadınsız düşünmek hayatı yarım algılamaktır. Bugün burada Ak Kadınlarımıza destek olmak için kermese katıldık ve kadınlarımızın her işte başarılı olduğunu bu kermes vesilesiyle bir kez daha anlamış olduk.  Bu duygu ve düşüncelerle kermesimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Ak Kadınların düzenlemiş olduğu “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir” adıyla gerçekleşleştirdiği kermesin açılış programına katıldı.

 

Kermes açılış programı sonrasında açıklamalarda bulunan Başer, “Teşkilatımızın çalışkan ve bir o kadarda fedakar kadınlarının her zaman yanındayız”dedi.

Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu karşısında gerçekleşen kermes açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve Denizlili vatandaşlar katılım sağladı. Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu kermes programı  12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda hizmet vermeye devam ediyor. Kermes programının açılışına katılım sağlayarak stantları gezen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer program sonrasında açıklamalarda bulundu. Kadınlara her zaman destek olduklarını söyleyen Başer, “ Teşkilatımızın çalışkan ve bir o kadarda fedakar kadınlarının her zaman yanındayız. Ak Kadınlarımız yerli üretir,milli tüketir ekonomiye destek verir. Bu proje kapsamında bizde  kadınlarımıza destek veriyoruz. Kadınların ekonomiye katılımı AK Parti ile zirveye ulaştı. Mevcutta  4 milyon 600 bin bayan üyemiz var ve bunların bir çoğu ekonomik olarak kendi özgürlüklerini sağlıyor.

Kadınlarımızı iş hayatında ve siyasette görmek bizleri gururlandırıyor. Meclis'te AK Parti sıralarında 53 kadın milletvekili bulunuyor bu da kadınlarımızın her alanda başarılı olabildiğinin bir kanıtıdır.  Kadınlarımızın 15 Temmuz'daki cesaretine, korkusuzluğuna şahit olduk. Siyaseti ve ekonomiyi kadınsız düşünmek hayatı yarım algılamaktır. Bugün burada Ak Kadınlarımıza destek olmak için kermese katıldık ve kadınlarımızın her işte başarılı olduğunu bu kermes vesilesiyle bir kez daha anlamış olduk.  Bu duygu ve düşüncelerle kermesimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.