Denizli-Ankara yolunda kaza: 1 yaralı

DENİZLİ 15.02.2017 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Ankara yolunda kaza: 1 yaralı

Denizli-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli-Ankara Karayolu Honaz İlçesi, Kocabaş-Kaklık arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı.    İddiaya göre, 20 TF 668 plakalı kamyon ile 48 TF 414 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde ilerlerken bir anlık dikkatsizlik sonucu kamyon sürücüsü önündeki otomobili son anda fark etmesine rağmen kazaya engel olamadı. Kamyon otomobile arkadan çarpınca, otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve tarlaya uçtu. Tarlanın ortasında durabilen otomobile ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Araç içinde bir  yaralının olduğu anlaşılınca hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.   Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı vatandaşı araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.   Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Denizli-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli-Ankara Karayolu Honaz İlçesi, Kocabaş-Kaklık arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı.

 

 İddiaya göre, 20 TF 668 plakalı kamyon ile 48 TF 414 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde ilerlerken bir anlık dikkatsizlik sonucu kamyon sürücüsü önündeki otomobili son anda fark etmesine rağmen kazaya engel olamadı. Kamyon otomobile arkadan çarpınca, otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve tarlaya uçtu. Tarlanın ortasında durabilen otomobile ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Araç içinde bir  yaralının olduğu anlaşılınca hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı vatandaşı araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

 

Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.