Denizli araba pazarına polis baskını

DENİZLİ 20.08.2017 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli araba pazarına polis baskını

Denizli otomobil pazarında çalıntı araç ihbarını değerlendiren ekipler baskın düzenledi.

Denizli’nin en büyük araba pazarı olan Sevindik Mahallesi'nde bulunan Araba Pazarına polis ekipleri şok baskın düzenledi. Ekipler, pazarda çalıntı araç ve GBT sorgusu yaptı. Çok sayıda kişiye ceza kesildi.   Pazar günleri Sevindik’te kurulan açık oto pazarında hareketli dakikalar yaşandı. Pazarda bulunan bir aracın çalıntı olduğu bilgisi üzerine araba pazarına baskın düzenleyen ekipler, aracın şase numarası ile ruhsatını inceledi. Çalıntı şüphesi bulunan araca el koyan polis ekipleri, satmaya çalışan şahsı da gözaltına aldı.   Polis, çalıntı araçlara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.  
Denizli otomobil pazarında çalıntı araç ihbarını değerlendiren ekipler baskın düzenledi.

Denizli’nin en büyük araba pazarı olan Sevindik Mahallesi'nde bulunan Araba Pazarına polis ekipleri şok baskın düzenledi. Ekipler, pazarda çalıntı araç ve GBT sorgusu yaptı. Çok sayıda kişiye ceza kesildi.

 

Pazar günleri Sevindik’te kurulan açık oto pazarında hareketli dakikalar yaşandı. Pazarda bulunan bir aracın çalıntı olduğu bilgisi üzerine araba pazarına baskın düzenleyen ekipler, aracın şase numarası ile ruhsatını inceledi. Çalıntı şüphesi bulunan araca el koyan polis ekipleri, satmaya çalışan şahsı da gözaltına aldı.

 

Polis, çalıntı araçlara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.