Denizli Babadağ'da Kick Boks Heyecanı Yaşandı

SPOR 20.03.2017 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Babadağ'da Kick Boks Heyecanı Yaşandı

İlk defa yapılan Babadağ İller arası Kick Boks Turnuvası 18 Mart Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleşti.

  Babadağ’da hafta sonu festival ve spor dolu bir gün yaşandı. Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali ile binlerce vatandaşın akın ettiği Tekstilin Başkenti Babadağ, aynı gün sporda da önemli bir organizasyon yaşadı.   280 SPORCU BABADAĞ’DA BULUŞTU   Kick Boks Federasyonu İl Temsilciliği ile Babadağ Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün girişimiyle  Kick Boks Turnuvası düzenlendi. Geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılan modern spor salonunda düzenlenen turnuvaya 8 ilden 280 sporcu katıldı.   ZORLU, SPORCULARI ALKIŞLADI   Festival için ilçeye gelen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu spor salonunun onur konuğu oldu. Zorlu’nun yanı sıra Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Babadağ Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve İlçe Belediye Başkanı Salim Demirezen salona gelerek sporcuların heyecanına ortak oldu.   Organizasyonda saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla birlikte seremoni yapıldı. Kısa bir konuşma yapan Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Karlıoğlu, Babadağ’da her geçen gün daha fazla gencin sporla tanıştığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Kick Boks organizasyonunda kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Karlıoğlu, bu tür yarışmaların ilçe gençlerinin spora teşviki konusunda önemli olduğunu söyledi.     Kıran kırana geçen maçlar izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara protokol tarafından ödülleri verildi.  
İlk defa yapılan Babadağ İller arası Kick Boks Turnuvası 18 Mart Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Babadağ’da hafta sonu festival ve spor dolu bir gün yaşandı. Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali ile binlerce vatandaşın akın ettiği Tekstilin Başkenti Babadağ, aynı gün sporda da önemli bir organizasyon yaşadı.

 

280 SPORCU BABADAĞ’DA BULUŞTU

 

Kick Boks Federasyonu İl Temsilciliği ile Babadağ Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün girişimiyle  Kick Boks Turnuvası düzenlendi. Geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılan modern spor salonunda düzenlenen turnuvaya 8 ilden 280 sporcu katıldı.

 

ZORLU, SPORCULARI ALKIŞLADI

 

Festival için ilçeye gelen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu spor salonunun onur konuğu oldu. Zorlu’nun yanı sıra Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Babadağ Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve İlçe Belediye Başkanı Salim Demirezen salona gelerek sporcuların heyecanına ortak oldu.

 

Organizasyonda saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla birlikte seremoni yapıldı. Kısa bir konuşma yapan Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Karlıoğlu, Babadağ’da her geçen gün daha fazla gencin sporla tanıştığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Kick Boks organizasyonunda kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Karlıoğlu, bu tür yarışmaların ilçe gençlerinin spora teşviki konusunda önemli olduğunu söyledi.  

 

Kıran kırana geçen maçlar izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara protokol tarafından ödülleri verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.