Denizli Bozkurt İlçesi'nde kaza: 1ölü 1 yaralı

DENİZLİ 18.08.2017 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Bozkurt İlçesi'nde kaza: 1ölü 1 yaralı

Denizli Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Denizli Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, dün gece Bozkurt İlçesi, Alikurt Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında  kontrolünü kaybeden otomobil  karşı şeride geçerek karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı.   İddialara göre, seyir halindeki 48 HD 535 plakalı otomobil,  aynı yöne seyir halindeki bir başka araç tarafından sıkıştırıldı. Bu sebepten dolayı kontrolden çıkan araç karşı şeride geçti ve bir TIR'ın altına girdi. Meydana gelen kaza sonrası otomobilde bulunan Hamdi Pehlivan, olay yerinde hayatını kaybetti.  Yine aynı otomobilde bulunan Şaban Kara isimli vatandaş ise yaralandı.   Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.  Kaza, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamdi Pehlivan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şaban Kara ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.   Meydana gelen kazada otomobil  kullanılamaz hale gelirken, Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.   FOTO: Denizli Trafik Yaşam Grubu
Denizli Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Denizli Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün gece Bozkurt İlçesi, Alikurt Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında  kontrolünü kaybeden otomobil  karşı şeride geçerek karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı.

 

İddialara göre, seyir halindeki 48 HD 535 plakalı otomobil,  aynı yöne seyir halindeki bir başka araç tarafından sıkıştırıldı. Bu sebepten dolayı kontrolden çıkan araç karşı şeride geçti ve bir TIR'ın altına girdi. Meydana gelen kaza sonrası otomobilde bulunan Hamdi Pehlivan, olay yerinde hayatını kaybetti.  Yine aynı otomobilde bulunan Şaban Kara isimli vatandaş ise yaralandı.

 

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.  Kaza, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamdi Pehlivan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şaban Kara ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

 

Meydana gelen kazada otomobil  kullanılamaz hale gelirken, Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

FOTO: Denizli Trafik Yaşam Grubu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.