Denizli Büyükşehirden Hafta Sonuna 6 Güzel Etkinlik

KÜLTÜR 18.05.2017 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Büyükşehirden Hafta Sonuna 6 Güzel Etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak. Hafta sonunu keyfili bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşların davetli olduğu tüm etkinlikler ücretsiz olacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi 20 ve 21 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşlara güzel bir hafta sonu yaşatacak. Söyleşiden konsere, tiyatrodan halk oyunlarına kadar düzenlenecek 6 farklı etkinlik ücretsiz olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü düzenleyeceği ilk etkinlik "Necip Fazıl’ın Fikir, Aksiyon ve Sanat Hayatı"nın anlatılacağı söyleşi olacak. Saat 14.00’de başlayacak program Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Abdurrahman Şen, Kültür Tarihçisi Dursun Gürlek ve Şair- Yazar Ekrem Kaftan’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide, Üstat Necip Fazıl anlatılacak.   7 den 70’e Barış Manço şarkıları…   Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı gün akşam "7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri" düzenleyecek. Grup Anadolu’nun sahne alacağı konserde solist Mehmet Bacaklı Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirecek. 20 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacak konserde Barış Manço hayranları bir araya gelecek.     Liseler Arası Tiyatro Günleri final yapıyor   Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsü yaptığı Liseler Arası Tiyatro Günleri kapsamında ise 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oyunlar sergilenecek. Cumartesi günü akşam saat 20.00'de ve pazar günü saat 16.00'da liseli öğrenciler tiyatro oyunlarını sahneleyecek. Pazar günü akşam saat 20.00’de de Liseler Arası Tiyatro Günleri'nin galası yapılacak.     Halk Oyunları Şenliği'nde gençler hünerlerini sergileyecek   Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik ise Halk Oyunları Şenliği olacak. Etkinlik 21 Mayıs Pazar günü Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda saat 20.30’da yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ile birlikte 10 okulun katılacağı halk oyunlar şenliğinde Türkiye’nin farklı bölgelerinin oyunları sergilenecek.     Peşinden Koş   Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek "Peşinden Koş" etkinliği de ünlü sporcuları ve sanatçıları bir araya getirecek. Koşu severler 20 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Saki Restoran önünden başlayıp Teras Park'ta bitecek olan yarışa katılacak. Etkinlik ödül töreni ve Sinan Akçıl konseri ile sona erecek.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak. Hafta sonunu keyfili bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşların davetli olduğu tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 20 ve 21 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşlara güzel bir hafta sonu yaşatacak. Söyleşiden konsere, tiyatrodan halk oyunlarına kadar düzenlenecek 6 farklı etkinlik ücretsiz olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü düzenleyeceği ilk etkinlik "Necip Fazıl’ın Fikir, Aksiyon ve Sanat Hayatı"nın anlatılacağı söyleşi olacak. Saat 14.00’de başlayacak program Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Abdurrahman Şen, Kültür Tarihçisi Dursun Gürlek ve Şair- Yazar Ekrem Kaftan’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide, Üstat Necip Fazıl anlatılacak.

 

7 den 70’e Barış Manço şarkıları…

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı gün akşam "7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri" düzenleyecek. Grup Anadolu’nun sahne alacağı konserde solist Mehmet Bacaklı Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirecek. 20 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacak konserde Barış Manço hayranları bir araya gelecek.

 

 

Liseler Arası Tiyatro Günleri final yapıyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsü yaptığı Liseler Arası Tiyatro Günleri kapsamında ise 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oyunlar sergilenecek. Cumartesi günü akşam saat 20.00'de ve pazar günü saat 16.00'da liseli öğrenciler tiyatro oyunlarını sahneleyecek. Pazar günü akşam saat 20.00’de de Liseler Arası Tiyatro Günleri'nin galası yapılacak.

 

 

Halk Oyunları Şenliği'nde gençler hünerlerini sergileyecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik ise Halk Oyunları Şenliği olacak. Etkinlik 21 Mayıs Pazar günü Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda saat 20.30’da yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ile birlikte 10 okulun katılacağı halk oyunlar şenliğinde Türkiye’nin farklı bölgelerinin oyunları sergilenecek.

 

 

Peşinden Koş

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek "Peşinden Koş" etkinliği de ünlü sporcuları ve sanatçıları bir araya getirecek. Koşu severler 20 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Saki Restoran önünden başlayıp Teras Park'ta bitecek olan yarışa katılacak. Etkinlik ödül töreni ve Sinan Akçıl konseri ile sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.