Denizli Çameli İlçesi Öğrencilerinden Anlamlı Mesaj

GÜNDEM 17.03.2017 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesi Öğrencilerinden Anlamlı Mesaj

Denizli Çameli İlçesi öğrencilerinin ve Kaymakam’ın katıldığı güzel bir tören düzenlendi.

Denizli'nin Çameli ilçesindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, ‘Çanakkale Zaferi kutlamalarının 102. yılı' kapsamında, Hakkari Dağ Komando Tugayında görev yapan ve terörle mücadele eden asker ağabeylerine moral için hazırladıkları kahramanlık şiirlerinden oluşan video, çizdikleri resim, yazdıkları duygu dolu mektup ve geleneksel Denizli asker örtülerinden oluşan kargoyu Hakkari’ye göndermek için tören düzenlendi.     Törene Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Cumhuriyet Savcısı Taner Gül, Hakim Semih Soykan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Çameli ilçe Müftüsü Bayram Danacı, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Ceylan, Okul Müdürleri Nadir Uzun ve Bayram Küçüktürkmen, Müdür Yardımcıları Kadir Akyol, Esra Ay ile Çameli Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.   Selam paketinde yer alan video çekiminde Çameli Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Çameli Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri rol aldı. Video görüntüsünün ise 20 Mart 2017 Pazartesi günü basında yayınlanacağı belirtildi.  
Denizli Çameli İlçesi öğrencilerinin ve Kaymakam’ın katıldığı güzel bir tören düzenlendi.

Denizli'nin Çameli ilçesindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, ‘Çanakkale Zaferi kutlamalarının 102. yılı' kapsamında, Hakkari Dağ Komando Tugayında görev yapan ve terörle mücadele eden asker ağabeylerine moral için hazırladıkları kahramanlık şiirlerinden oluşan video, çizdikleri resim, yazdıkları duygu dolu mektup ve geleneksel Denizli asker örtülerinden oluşan kargoyu Hakkari’ye göndermek için tören düzenlendi.

 

 

Törene Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Cumhuriyet Savcısı Taner Gül, Hakim Semih Soykan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Çameli ilçe Müftüsü Bayram Danacı, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Ceylan, Okul Müdürleri Nadir Uzun ve Bayram Küçüktürkmen, Müdür Yardımcıları Kadir Akyol, Esra Ay ile Çameli Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

 

Selam paketinde yer alan video çekiminde Çameli Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Çameli Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri rol aldı. Video görüntüsünün ise 20 Mart 2017 Pazartesi günü basında yayınlanacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.