Denizli Çameli İlçesi yolu ulaşıma kapatıldı

YAŞAM 29.03.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesi yolu ulaşıma kapatıldı

Denizli'nin Denize açılan kapısı Çameli yolunda çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Denizli Çameli Cumaalanı Mahallesi ile Aliveren Mahallesi arasında Çameli Yolunda sıcak asfalt çalışması nedeniyle yol ulaşıma kapalı olduğu için Çameli-Denizli ve Aliveren Çameli arasında geçiş yapacakların normal yol güzergahı kullanmaları gerekmektedir. Güzergahtaki  yol çalışmaları nedeniyle yolu kullanmamaları önemle rica olunur.   Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Çameli Yolundaki sıcak asfalt ve yol çalışmaları nedeniyle yeni yolda ulaşım bir süreliğine kapalıdır. Kaliteli,güvenli ve daha rahat bir trafik akışının sağlanacağı yeni yolumuzda, araç sürücülerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması bu konuda yolumuz bitene kadar bu bölgeden geçecek halkımız ve gurbetçi vatandaşlarımızdan sabır göstermelerini ve normal yolu kullanmalarını rica ediyoruz ” dedi.  
Denizli'nin Denize açılan kapısı Çameli yolunda çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Denizli Çameli Cumaalanı Mahallesi ile Aliveren Mahallesi arasında Çameli Yolunda sıcak asfalt çalışması nedeniyle yol ulaşıma kapalı olduğu için Çameli-Denizli ve Aliveren Çameli arasında geçiş yapacakların normal yol güzergahı kullanmaları gerekmektedir. Güzergahtaki  yol çalışmaları nedeniyle yolu kullanmamaları önemle rica olunur.

 

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Çameli Yolundaki sıcak asfalt ve yol çalışmaları nedeniyle yeni yolda ulaşım bir süreliğine kapalıdır. Kaliteli,güvenli ve daha rahat bir trafik akışının sağlanacağı yeni yolumuzda, araç sürücülerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması bu konuda yolumuz bitene kadar bu bölgeden geçecek halkımız ve gurbetçi vatandaşlarımızdan sabır göstermelerini ve normal yolu kullanmalarını rica ediyoruz ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.