Denizli'de 15 yaşındaki genç kız kayıp!

DENİZLİ 15.09.2017 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 15 yaşındaki genç kız kayıp!

Denizli’de her geçen gün küçük yaşta çocukların kaybolması aileleri tedirgin ediyor. Bir gece önce annesi ile tartışan 15 yaşındaki genç kız Çarşamba günü evden ayrılarak bir daha geri dönmedi.   Denizli'nin Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi'nde annesi ve iki kardeşi ile birlikte yaşayan Ayşegül Palaz (15) Çarşamba sabahı saat 11.00 sıralarında evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Önceki gece kardeşi ile eve akşam saatlerinde geç gelen genç kız, annesinin tepkisi ile karşılaştı. Eve geç dönen genç kızın annesi tarafından elindeki telefona el konulunca tartışma yaşandı. Sabah ailesi uyurken evden ayrılan genç kızdan haber alınamıyor.   Aile çevreyi ve olabileceği yerleri aradı ve kızlarını bulamadı bunun üzerine aile kaybolan kızlarını Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine kayıp bildirisinde bulundu.   Ayşegül Palaz’ın annesi ve yakınları kaybolan kızlarını görenlerin, 155 polis ihbar hattını veya 0 538 439 00 30 numarasını aramasını rica etti.

Denizli’de her geçen gün küçük yaşta çocukların kaybolması aileleri tedirgin ediyor. Bir gece önce annesi ile tartışan 15 yaşındaki genç kız Çarşamba günü evden ayrılarak bir daha geri dönmedi.

 

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi'nde annesi ve iki kardeşi ile birlikte yaşayan Ayşegül Palaz (15) Çarşamba sabahı saat 11.00 sıralarında evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Önceki gece kardeşi ile eve akşam saatlerinde geç gelen genç kız, annesinin tepkisi ile karşılaştı. Eve geç dönen genç kızın annesi tarafından elindeki telefona el konulunca tartışma yaşandı. Sabah ailesi uyurken evden ayrılan genç kızdan haber alınamıyor.

 

Aile çevreyi ve olabileceği yerleri aradı ve kızlarını bulamadı bunun üzerine aile kaybolan kızlarını Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine kayıp bildirisinde bulundu.

 

Ayşegül Palaz’ın annesi ve yakınları kaybolan kızlarını görenlerin, 155 polis ihbar hattını veya 0 538 439 00 30 numarasını aramasını rica etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.