Denizli'de 16 Yaşındaki Kızın Hamile Olduğu Çıktı

DENİZLİ 12.03.2019 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 16 Yaşındaki Kızın Hamile Olduğu Çıktı

Denizli Çivril İlçesi'nde Devlet Hastanesine gelen 16 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı.     Edinilen bilgiye göre,olay, Çivril İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nde muayenede ortaya çıktı. İddialara göre;  16 yaşındaki G.A Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine müracaat etti. G.A. 'nın yapılan muayenenin ardından, hamile olduğu ortaya çıkınca hastane polisine haber verildi. Polisler G.A.'ya yapılan sağlık kontrolünden sonra Polis merkezine götürerek avukat nezaretinde ifadesi alındı. G.A. ifadesinde, 17 yaşındaki E.A. adında kişi ile bir yıldır birlikte olduğunu belirtti. E.A. ise sevdiğini kendi arzu ve isteği ile birliktelik yaşadığını baskı ve zorlama olmadığını belirtti. G.A.' nın ifadesinden sonra polis merkezine getirilen E.A.  alınan ilk ifadesinin ardından Adli makamlara sevk edildi. G.A. ve E.A.'nın savcılıkta alınan ifadelerinden sonra 15 yaşını geçtikleri ve şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldıkları belirtildi.     Kaynak:Yeşilçivrilgazetesi.com    

Denizli Çivril İlçesi'nde Devlet Hastanesine gelen 16 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı.

 

 

Edinilen bilgiye göre,olay, Çivril İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nde muayenede ortaya çıktı. İddialara göre;  16 yaşındaki G.A Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine müracaat etti. G.A. 'nın yapılan muayenenin ardından, hamile olduğu ortaya çıkınca hastane polisine haber verildi. Polisler G.A.'ya yapılan sağlık kontrolünden sonra Polis merkezine götürerek avukat nezaretinde ifadesi alındı. G.A. ifadesinde, 17 yaşındaki E.A. adında kişi ile bir yıldır birlikte olduğunu belirtti. E.A. ise sevdiğini kendi arzu ve isteği ile birliktelik yaşadığını baskı ve zorlama olmadığını belirtti. G.A.' nın ifadesinden sonra polis merkezine getirilen E.A.  alınan ilk ifadesinin ardından Adli makamlara sevk edildi.

G.A. ve E.A.'nın savcılıkta alınan ifadelerinden sonra 15 yaşını geçtikleri ve şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldıkları belirtildi.

 

 

Kaynak:Yeşilçivrilgazetesi.com

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.