Denizli'de 50 yaşındaki fırıncı intihar etti

ASAYİŞ 27.06.2017 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 50 yaşındaki fırıncı intihar etti

Denizli Acıpayam ilçesinde fırıncılık yapan Tuncay A. isimli kişi evinde tüfeği ile intihar etti.

Denizli Acıpayam ilçesinde fırıncılık yapan Tuncay A.  isimli kişi  evinde tüfeği ile intihar etti.   Acıpayam Gazetesi’nin haberine göre, olay Acıpayam’ın Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. Hastane Caddesi üzerindeki bir evin 4. katından silah sesi duyan vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 50 yaşındaki Tuncay A.’nın cansız bedeniyle karşılaştı. İlk belirlemelere göre Tuncay A., av tüfeğini çenesine dayayarak hayatına son verdi.   Aslen Ispartalı olan ve Alaattin Mahallesi’nde fırıncılık yapan 50 yaşındaki Tuncay A., iddiaya göre borçlarından ötürü daha önce de aşırı dozda ilaç içerek intihara kalkışmıştı. 3 çocuk babası Tuncay A.’nın cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversite Hastenesi morguna kaldırıldı.
Denizli Acıpayam ilçesinde fırıncılık yapan Tuncay A. isimli kişi evinde tüfeği ile intihar etti.

Denizli Acıpayam ilçesinde fırıncılık yapan Tuncay A.  isimli kişi  evinde tüfeği ile intihar etti.

 

Acıpayam Gazetesi’nin haberine göre, olay Acıpayam’ın Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. Hastane Caddesi üzerindeki bir evin 4. katından silah sesi duyan vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 50 yaşındaki Tuncay A.’nın cansız bedeniyle karşılaştı. İlk belirlemelere göre Tuncay A., av tüfeğini çenesine dayayarak hayatına son verdi.

 

Aslen Ispartalı olan ve Alaattin Mahallesi’nde fırıncılık yapan 50 yaşındaki Tuncay A., iddiaya göre borçlarından ötürü daha önce de aşırı dozda ilaç içerek intihara kalkışmıştı. 3 çocuk babası Tuncay A.’nın cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversite Hastenesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.