Denizli'de 8 katlı binaya çıkan genç intihar etmek istedi

ASAYİŞ 19.02.2020 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 8 katlı binaya çıkan genç intihar etmek istedi

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 8 katlı binanın tepesine çıkarak intihar etmek isteyen genci, dalgınlığından yararlanan polis çekip aldı.   Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında Saraylar Mahallesi 2. Ticari yol üzerinde bulunan 8 katlı binanın tepesine çıkan 24-25 yaşarında olduğu tahmin edilen ve ismi öğrenilemeyen genç intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.     Neden intihar girişiminde bulunduğu bilinmeyen genci kurtarma ve ikna etmek için ekipler çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından yol üzerinde şişme çadır açıldı. Gencin yanına çıkan polisler ikna etmeye çalıştığı esnada dalgınlığından faydalanan bir polis memuru genci yakalayarak kurtardı.   Polisler tarafından aşağı indirilen genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 8 katlı binanın tepesine çıkarak intihar etmek isteyen genci, dalgınlığından yararlanan polis çekip aldı.

 

Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında Saraylar Mahallesi 2. Ticari yol üzerinde bulunan 8 katlı binanın tepesine çıkan 24-25 yaşarında olduğu tahmin edilen ve ismi öğrenilemeyen genç intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

 

Neden intihar girişiminde bulunduğu bilinmeyen genci kurtarma ve ikna etmek için ekipler çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından yol üzerinde şişme çadır açıldı. Gencin yanına çıkan polisler ikna etmeye çalıştığı esnada dalgınlığından faydalanan bir polis memuru genci yakalayarak kurtardı.

 

Polisler tarafından aşağı indirilen genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.