Denizli'de Anne ve çocuğu 6 gündür kayıp

ASAYİŞ 29.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Anne ve çocuğu 6 gündür kayıp

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde ablasının yanına ziyarete gelen genç kadın ve 9 aylık bebeğinden 6 günden bu yana haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesinin Akalan Kasabasında oturan 21 yaşındaki Şengül Ergin belli bir süre önce eşinden ayrıldıktan sonra, Denizli'de oturan ablasının yanına ziyarete geldi. Ablasının yanında 2 gün kaldıktan sonra, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü,  saat 12.30 sıralarında Değirmenönü Mahallesi'nde oturan ablasının evinden çocuğu ile birlikte ayrılan genç kadından ve bir daha haber alınamadı. Ailesi genç kadın ve çocuğunun gidebileceği tüm yerlerde aramalarına rağmen ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu.   Şengül Ergin ile bebeğini görenlerin 155 Polis ihbar hattına bilgi verilmesi gerekli olduğu belirtildi. Polis kayıp başvurusunun ardından devam ettirdiği çalışmalar neticesinde hastane, otel, konaklama noktalarını tek tek incelediğini ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.   "BİR AN ÖNCE GERİ GELİN" Kayıp olan Şengül Ergin'in (21) ablası olan Birgül H. kardeşine seslendi: "Biz ona Esen diyoruz, ama kimlikte Şengül Ergin geçiyor. Şu anda kendisini ve çocuğunu çok merak ediyorum, Esen kardeşim geri dön her ne olursa olsun seni ve Mete'yi çok merak ediyorum. Lütfen, bir yerlerden bizlere ulaş, haber ver, iyiyim de Mete iyi de oda yeter bizlere, sana kapım her zaman açık seni ve Mete'yi çok özledim, bir an önce geri gelin ne olur" İfadelerine yer verdi.  

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde ablasının yanına ziyarete gelen genç kadın ve 9 aylık bebeğinden 6 günden bu yana haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesinin Akalan Kasabasında oturan 21 yaşındaki Şengül Ergin belli bir süre önce eşinden ayrıldıktan sonra, Denizli'de oturan ablasının yanına ziyarete geldi. Ablasının yanında 2 gün kaldıktan sonra, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü,  saat 12.30 sıralarında Değirmenönü Mahallesi'nde oturan ablasının evinden çocuğu ile birlikte ayrılan genç kadından ve bir daha haber alınamadı. Ailesi genç kadın ve çocuğunun gidebileceği tüm yerlerde aramalarına rağmen ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu.

 

Şengül Ergin ile bebeğini görenlerin 155 Polis ihbar hattına bilgi verilmesi gerekli olduğu belirtildi. Polis kayıp başvurusunun ardından devam ettirdiği çalışmalar neticesinde hastane, otel, konaklama noktalarını tek tek incelediğini ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

"BİR AN ÖNCE GERİ GELİN"

Kayıp olan Şengül Ergin'in (21) ablası olan Birgül H. kardeşine seslendi: "Biz ona Esen diyoruz, ama kimlikte Şengül Ergin geçiyor. Şu anda kendisini ve çocuğunu çok merak ediyorum, Esen kardeşim geri dön her ne olursa olsun seni ve Mete'yi çok merak ediyorum. Lütfen, bir yerlerden bizlere ulaş, haber ver, iyiyim de Mete iyi de oda yeter bizlere, sana kapım her zaman açık seni ve Mete'yi çok özledim, bir an önce geri gelin ne olur" İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.