Denizli'de apartlara denetim!

DENİZLİ 21.06.2018 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de apartlara denetim!

Denizli’de  apartlara yönelik 28 ekip ve 67 personelin katıldığı denetimlerde, 8 apart sahibine ceza kesilirken 147’si yabancı uyruklu 274 kişinin GBT sorgusu yapıldı.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin huzuru ve vatandaşların güvenliğine yönelik Pamukkale İlçesi’nde günübirlik konaklama amacıyla kiraya verilen apart türü evlere eş zamanlı denetim uygulaması gerçekleştirdi.   28 ekip ve 67 personelin katıldığı denetimlerde 8 aparta ceza kesildi. Güncel kayıt tutmayan, sistemde kaydı bulunmayan ve kaçak işletmecilik yapan 8 apart sahibine toplam 89 bin 244 lira idari ceza uygulandı.   Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada, hakkında arama kararı bulunan bir kişi yakalandı. Kontrollerde 147'si yabancı uyruklu 274 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT)  sisteminden sorguları yapıldı.   Kimliği olmayan 6 yabancı uyruklu ile ikamet ettiği il sınırları dışına izinsiz çıktığı tespit edilen 7 yabancı uyruklu hakkında ise işlem yapıldı.  

Denizli’de  apartlara yönelik 28 ekip ve 67 personelin katıldığı denetimlerde, 8 apart sahibine ceza kesilirken 147’si yabancı uyruklu 274 kişinin GBT sorgusu yapıldı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin huzuru ve vatandaşların güvenliğine yönelik Pamukkale İlçesi’nde günübirlik konaklama amacıyla kiraya verilen apart türü evlere eş zamanlı denetim uygulaması gerçekleştirdi.

 

28 ekip ve 67 personelin katıldığı denetimlerde 8 aparta ceza kesildi. Güncel kayıt tutmayan, sistemde kaydı bulunmayan ve kaçak işletmecilik yapan 8 apart sahibine toplam 89 bin 244 lira idari ceza uygulandı.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada, hakkında arama kararı bulunan bir kişi yakalandı. Kontrollerde 147'si yabancı uyruklu 274 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT)  sisteminden sorguları yapıldı.

 

Kimliği olmayan 6 yabancı uyruklu ile ikamet ettiği il sınırları dışına izinsiz çıktığı tespit edilen 7 yabancı uyruklu hakkında ise işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.