Denizli'de apartman ile otel arasındaki atık kağıtlar alev aldı

ASAYİŞ 22.11.2020 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de apartman ile otel arasındaki atık kağıtlar alev aldı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde apartman ile otel arasında toplanan atık kâğıtların alev alması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.   Olay; bugün saat 10.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, İstasyon Caddesi’nde bir apartman ve Halley Otel arasındaki boşlukta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı apartmanda oturan yaşlı bir kadının çevredeki esnaflardan topladığı atık kâğıt ve kartonları iki bina arasındaki boşlukta biriktirdiği iddia edildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yoldan geçen birinin atık kağıtların olduğu alana sigara izmariti atması sonucu çıktığı tahmin ediliyor.   Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kayalık İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.   İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.  

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde apartman ile otel arasında toplanan atık kâğıtların alev alması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

 

Olay; bugün saat 10.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, İstasyon Caddesi’nde bir apartman ve Halley Otel arasındaki boşlukta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı apartmanda oturan yaşlı bir kadının çevredeki esnaflardan topladığı atık kâğıt ve kartonları iki bina arasındaki boşlukta biriktirdiği iddia edildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yoldan geçen birinin atık kağıtların olduğu alana sigara izmariti atması sonucu çıktığı tahmin ediliyor.

 

Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kayalık İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

 

İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.