Denizli’de aranan 3 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 26.10.2020 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de aranan 3 şahıs yakalandı

Denizli’de kesinleşmiş cezası nedeniyle yakalama ve aranması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.   Denizli polisi tarafından il genelinde yakalama emri ve aranması bulunan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında Vergi Usul Kanuna Muhalefet suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş cezası ile aranan 1 kişi yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   Öte yandan Göçmen kaçakçılığı yapmak suçundan 1 şüpheli, Kamu kurum ve kuruluşları ve benzeri tüzel kişileri araç olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan 1 şüpheli şahıs olmak üzere yakalanan 2 şüpheli adli makamlara teslim edildi.

Denizli’de kesinleşmiş cezası nedeniyle yakalama ve aranması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.

 

Denizli polisi tarafından il genelinde yakalama emri ve aranması bulunan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında Vergi Usul Kanuna Muhalefet suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş cezası ile aranan 1 kişi yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Öte yandan Göçmen kaçakçılığı yapmak suçundan 1 şüpheli, Kamu kurum ve kuruluşları ve benzeri tüzel kişileri araç olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan 1 şüpheli şahıs olmak üzere yakalanan 2 şüpheli adli makamlara teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.