Denizli'de Atletizm Kros Ligi Finali Düzenlendi

SPOR 22.02.2019 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Atletizm Kros Ligi Finali Düzenlendi

Turkcell Türkiye Kros Ligi’nin şampiyonları Denizli’de yapılan final etabıyla belirlendi. Büyüklerde İstanbul BŞB ile Kasımpaşa, U20’de ise Fenerbahçe ile Darıca Belediyespor şampiyonluk oldu.     Denizli’de yapılan Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde sezonun şampiyonları ortaya çıktı. Ligde final niteliğindeki ikinci kademe yarışları 20 Şubat Çarşamba günü, Pamukkale Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kros Parkuru’nda yapıldı. Türkiye’nin en güçlü takımları ve en iyi sporcularının yer aldığı şampiyonada sporcular terlettiği formanın hakkını verebilmek için ellerinden geleni yaptı. Müsabakalar sonunda U20’de Kocaeli Darıca Belediyespor ve Fenerbahçe, büyüklerde ise Kasımpaşa ve İstanbul BŞB şampiyonlukları kazandılar. Kros Ligi finallerini yerinde izleyen TAF Başkanı Fatih Çintimar ile birlikte başkanvekilleri Ali Aksu ve Yasin Taş ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğu, müsabakaların ardından takımlara kupalarını verdiler.     2019 KROS LİGİ ŞAMPİYONLARI   U20 ERKEKLER 1. Darıca Belediyespor – 36 puan 2. Fenerbahçe – 53 puan 3. İstanbul BBSK – 112 puan   U20 KADINLAR 1. Fenerbahçe – 22 puan 2. Beşiktaş JK – 100 puan 3. Tokat Anadolu Gençlik – 122 puan   BÜYÜK ERKEKLER 1. İstanbul BBSK – 30 puan 2. Darıca Belediyespor – 72 puan 3. Ankara BŞB EGO Spor – 91 puan   BÜYÜK KADINLAR 1. Kasımpaşa SK – 38 puan 2. Beşiktaş JK – 82 puan 3. Fenerbahçe – 85 puan  

Turkcell Türkiye Kros Ligi’nin şampiyonları Denizli’de yapılan final etabıyla belirlendi. Büyüklerde İstanbul BŞB ile Kasımpaşa, U20’de ise Fenerbahçe ile Darıca Belediyespor şampiyonluk oldu.

 

 

Denizli’de yapılan Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde sezonun şampiyonları ortaya çıktı. Ligde final niteliğindeki ikinci kademe yarışları 20 Şubat Çarşamba günü, Pamukkale Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kros Parkuru’nda yapıldı. Türkiye’nin en güçlü takımları ve en iyi sporcularının yer aldığı şampiyonada sporcular terlettiği formanın hakkını verebilmek için ellerinden geleni yaptı. Müsabakalar sonunda U20’de Kocaeli Darıca Belediyespor ve Fenerbahçe, büyüklerde ise Kasımpaşa ve İstanbul BŞB şampiyonlukları kazandılar.

Kros Ligi finallerini yerinde izleyen TAF Başkanı Fatih Çintimar ile birlikte başkanvekilleri Ali Aksu ve Yasin Taş ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğu, müsabakaların ardından takımlara kupalarını verdiler.

 

 

2019 KROS LİGİ ŞAMPİYONLARI

 

U20 ERKEKLER
1. Darıca Belediyespor – 36 puan
2. Fenerbahçe – 53 puan
3. İstanbul BBSK – 112 puan

 

U20 KADINLAR
1. Fenerbahçe – 22 puan
2. Beşiktaş JK – 100 puan
3. Tokat Anadolu Gençlik – 122 puan

 

BÜYÜK ERKEKLER
1. İstanbul BBSK – 30 puan
2. Darıca Belediyespor – 72 puan
3. Ankara BŞB EGO Spor – 91 puan

 

BÜYÜK KADINLAR
1. Kasımpaşa SK – 38 puan
2. Beşiktaş JK – 82 puan
3. Fenerbahçe – 85 puan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.