Denizli'de Av Tüfeğini Temizlerken Öldü

DENİZLİ 30.12.2018 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Av Tüfeğini Temizlerken Öldü

GÜNCELLEME 2/ 16:18

Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Dodurga Mahallesinde meydana gelen olay yürekleri yaktı. 16 yaşındaki genç av tüfeğini temizlerken tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.   İddiaya göre, Dodurga Mahallesindeki bir evde 17 yaşındaki A.A.A. ile 16 yaşındaki Emre U. İsimli iki genç, evde bulunan tüfeği temizlemeye karar verdi. Ne olduysa bundan sonra oldu. A.A.A.’nın elindeki ve temizlediği tüfek ateş aldı.   Ateş almasıyla birlikte saçmalar 16 yaşındaki Emre U.’ya isabet etti. Emre U. olay yerinde hayatını kaybetti. Denizli ikamet ettiği öğrenilen ve lise de okuyan A.A.A. ve Emre U.’nun hafta sonu için Dodurga Mahallesine geldiği öğrenildi. Yaşanan üzücü olay sonrası silah sesinin duyulması üzerine durum hemen Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri 16 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve Savcı incelemesinin ardından gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.   17 yaşındaki A.A.A. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Meydana gelen üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu acı haber tüm Dodurga Mahallesini hüzne boğdu.
GÜNCELLEME 2/ 16:18

Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Dodurga Mahallesinde meydana gelen olay yürekleri yaktı. 16 yaşındaki genç av tüfeğini temizlerken tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

 

İddiaya göre, Dodurga Mahallesindeki bir evde 17 yaşındaki A.A.A. ile 16 yaşındaki Emre U. İsimli iki genç, evde bulunan tüfeği temizlemeye karar verdi. Ne olduysa bundan sonra oldu. A.A.A.’nın elindeki ve temizlediği tüfek ateş aldı.

 

Ateş almasıyla birlikte saçmalar 16 yaşındaki Emre U.’ya isabet etti. Emre U. olay yerinde hayatını kaybetti. Denizli ikamet ettiği öğrenilen ve lise de okuyan A.A.A. ve Emre U.’nun hafta sonu için Dodurga Mahallesine geldiği öğrenildi. Yaşanan üzücü olay sonrası silah sesinin duyulması üzerine durum hemen Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 16 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve Savcı incelemesinin ardından gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

 

17 yaşındaki A.A.A. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Meydana gelen üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu acı haber tüm Dodurga Mahallesini hüzne boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.