Denizli'de bazı ilçelerde kar yağışı başladı

DENİZLİ 06.02.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bazı ilçelerde kar yağışı başladı

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ila 14 derece arası değişirken hava yağmurlu ve rüzgar Güneydoğudan 7 km/sa hızında esiyor. Denizli’de yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı başladı.   Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde meteoroloji verilerine göre yağışlı hava olayı gözlemlenirken alınan son bilgilerde Cankurtaran, Kayak Merkezi gibi yüksek kesimlerin yanı sıra Honaz, Acıpayam, Çameli, Serinhisar ve Tavas Makası’nda kar yağışının başladığı ifade edildi.   Kar yağışı nedeniyle buz güzergahı kullanacak olan sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.  

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ila 14 derece arası değişirken hava yağmurlu ve rüzgar Güneydoğudan 7 km/sa hızında esiyor. Denizli’de yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı başladı.

 

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde meteoroloji verilerine göre yağışlı hava olayı gözlemlenirken alınan son bilgilerde Cankurtaran, Kayak Merkezi gibi yüksek kesimlerin yanı sıra Honaz, Acıpayam, Çameli, Serinhisar ve Tavas Makası’nda kar yağışının başladığı ifade edildi.

 

Kar yağışı nedeniyle buz güzergahı kullanacak olan sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.