Denizli'de beklenen yağışlar geliyor!

DENİZLİ 02.04.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de beklenen yağışlar geliyor!

Denizli’de beklenen yağmur, sonunda geliyor. Kent merkezinde hava sıcaklığının 7 ila 20 derece arası değiştiği Denizli’de bugün hava çok bulutlu olacak. Çarşamba gününden itibaren yağışlı hava Denizli’yi etkisi altına alacak. Acıpayam’da meydana gelen depremler yağışlı hava ile azalacak mı?   Denizli Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart’tan itibaren meydana gelen depremlerin hava olaylarından kaynaklandığını vurgulayan deprem uzmanları, yağışların olması durumunda depremlerin azalacağı ve normal seyrine dönmesi açıklaması yapmıştı. Meteoroloji olayları ile ilişkilendirilen depremlerin, Denizli’de yağacak yağmurlar ile birlikte azalacağı ve normal seyrine dönmesi bekleniyor.   Artçılar ve şiddeti azaldı Artçı depremlerin devam ettiği Acıpayam’da bu gece saat 01.57 ve 09.06 arasında 10 depremin 1.7 ile 1.2 arasında büyüklüğünde meydana geldiği görüldü. Önceki günlerde yaşanan artçı depremlerin ve şiddetinin düştüğü gözlemleniyor.   Hafta sonu sağanak yağışlı olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Çarşamba gününden itibaren Denizli’yi etkisi altına alacak olan yağmurlar hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Denizli’de Çarşamba günü hafif sağanak yağmurlu geçeceği havanın devam edeceği, Cumartesi günü ise şiddetini arttırarak gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı bekleniyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;    

Denizli’de beklenen yağmur, sonunda geliyor. Kent merkezinde hava sıcaklığının 7 ila 20 derece arası değiştiği Denizli’de bugün hava çok bulutlu olacak. Çarşamba gününden itibaren yağışlı hava Denizli’yi etkisi altına alacak. Acıpayam’da meydana gelen depremler yağışlı hava ile azalacak mı?

 

Denizli Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart’tan itibaren meydana gelen depremlerin hava olaylarından kaynaklandığını vurgulayan deprem uzmanları, yağışların olması durumunda depremlerin azalacağı ve normal seyrine dönmesi açıklaması yapmıştı. Meteoroloji olayları ile ilişkilendirilen depremlerin, Denizli’de yağacak yağmurlar ile birlikte azalacağı ve normal seyrine dönmesi bekleniyor.

 

Artçılar ve şiddeti azaldı

Artçı depremlerin devam ettiği Acıpayam’da bu gece saat 01.57 ve 09.06 arasında 10 depremin 1.7 ile 1.2 arasında büyüklüğünde meydana geldiği görüldü. Önceki günlerde yaşanan artçı depremlerin ve şiddetinin düştüğü gözlemleniyor.

 

Hafta sonu sağanak yağışlı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Çarşamba gününden itibaren Denizli’yi etkisi altına alacak olan yağmurlar hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Denizli’de Çarşamba günü hafif sağanak yağmurlu geçeceği havanın devam edeceği, Cumartesi günü ise şiddetini arttırarak gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı bekleniyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.