Denizli'de bıçaklı kavga kanlı bitti!

ASAYİŞ 16.12.2017 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bıçaklı kavga kanlı bitti!

Denizli Pamukkale İlçesi’nde henüz yaşları 18’i doldurmamış gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi bacağından yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi, Aktepe Mahallesi, Şeyh Bedrettin Caddesi üzerinde gençlerin sözlü tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İddiaya göre, 17 yaşlarındaki gençler henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kendi aralarında tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kavga esnasında bıçak çıkaran bir genç diğer bir genci bıçakla bacağından yaraladı.   Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle birlikte devreye önce büyükler girdi ve kavgayı ayırdı. Daha sonra emniyet güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri yaşı küçük şahısların ifadelerini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.   Bıçak darbesi sonrası yaralanan gencin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Kaynak: (Objektif20)  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde henüz yaşları 18’i doldurmamış gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi bacağından yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi, Aktepe Mahallesi, Şeyh Bedrettin Caddesi üzerinde gençlerin sözlü tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İddiaya göre, 17 yaşlarındaki gençler henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kendi aralarında tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kavga esnasında bıçak çıkaran bir genç diğer bir genci bıçakla bacağından yaraladı.

 

Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle birlikte devreye önce büyükler girdi ve kavgayı ayırdı. Daha sonra emniyet güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri yaşı küçük şahısların ifadelerini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bıçak darbesi sonrası yaralanan gencin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Kaynak: (Objektif20)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.