Denizli'de bir genç mutfakta intihar etti!

ASAYİŞ 26.11.2018 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bir genç mutfakta intihar etti!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde yaşanan korkunç olayda bir genç, kendisini mutfakta asarak intihar etti.   Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi İlçesi, Sırakapılar Mahallesi 1527 sokakta meydana gelen olayda 1999 doğumlu Feyzullah Atalay isimli genç evlerinin mutfağında kendini asarak intihar etti. İddialara göre ailesi ile tartıştığı için intihar ettiği belirtilen gencin, sabah ailesinin uyanması ile ortaya çıktı.   Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. Feyzullah Atalay'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı. Feyzullah Atalay'ın aynı zamanda Denizlispor aşığı olduğu ve 57 gençlik taraftar üyesi olduğu ifade edildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde yaşanan korkunç olayda bir genç, kendisini mutfakta asarak intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi İlçesi, Sırakapılar Mahallesi 1527 sokakta meydana gelen olayda 1999 doğumlu Feyzullah Atalay isimli genç evlerinin mutfağında kendini asarak intihar etti. İddialara göre ailesi ile tartıştığı için intihar ettiği belirtilen gencin, sabah ailesinin uyanması ile ortaya çıktı.

 

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. Feyzullah Atalay'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı. Feyzullah Atalay'ın aynı zamanda Denizlispor aşığı olduğu ve 57 gençlik taraftar üyesi olduğu ifade edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.