Denizli’de bir hafta içerisinde 51 kaza meydana geldi

ASAYİŞ 11.05.2020 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de bir hafta içerisinde 51 kaza meydana geldi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, polis bölgesinde son bir hafta içerisinde 15 yaralanmalı ve 36 maddi hasarlı toplam 51 kaza meydana gelirken ölümlü kaza yaşanmadığı belirtildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Denizli genelinde polis bölgesinde son bir haftada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 19 bin 21 araç kontrol edildi. Kontroller kapsamında 2 bin 506 araç ile ilgili işlem yapıldığı belirtildi.   Ayrıca kentte son bir hafta içerisinde ölümlü kaza yaşanmazken 15 yaralanmalı ve 36 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplamda 51 trafik kazasının meydana geldiği aktarıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, polis bölgesinde son bir hafta içerisinde 15 yaralanmalı ve 36 maddi hasarlı toplam 51 kaza meydana gelirken ölümlü kaza yaşanmadığı belirtildi.


Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Denizli genelinde polis bölgesinde son bir haftada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 19 bin 21 araç kontrol edildi. Kontroller kapsamında 2 bin 506 araç ile ilgili işlem yapıldığı belirtildi.

 

Ayrıca kentte son bir hafta içerisinde ölümlü kaza yaşanmazken 15 yaralanmalı ve 36 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplamda 51 trafik kazasının meydana geldiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.