Denizli'de bir kadını evinde öldürdüler

ASAYİŞ 10.11.2018 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bir kadını evinde öldürdüler

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bugün meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından  3 çocuk annesi kadın öldürüldü.   Sarayköy ilçesi sınırları içinde bulunan Tepeköy mahallesinde yaşadığı belirtilen evli ve 3 çocuk annesi Rahime Gencer isimli kadın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü.   Edinilen bilgiye göre, bugün (Cumartesi ) saat 11:30 sıralarında Rahime Gencer isimli kadının evine hırsızlık amaçlı giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kadını silahla vurularak öldürdüler. Evinin etrafının ıssız olmasından dolayı kimse silah sesini duymadı. Hırsız ya da hırsızlar genç kadının evindeki ziynet eşyalarını da alıp kayıplara karıştı.    İhbar üzerine olay yerine gelen Sarayköy Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri  sır dolu cinayeti çözmek için olay yerinde araştırmasına devam ediyor.   Kaynak: sarayköy.com  

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bugün meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından  3 çocuk annesi kadın öldürüldü.

 

Sarayköy ilçesi sınırları içinde bulunan Tepeköy mahallesinde yaşadığı belirtilen evli ve 3 çocuk annesi Rahime Gencer isimli kadın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün (Cumartesi ) saat 11:30 sıralarında Rahime Gencer isimli kadının evine hırsızlık amaçlı giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kadını silahla vurularak öldürdüler. Evinin etrafının ıssız olmasından dolayı kimse silah sesini duymadı. Hırsız ya da hırsızlar genç kadının evindeki ziynet eşyalarını da alıp kayıplara karıştı. 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Sarayköy Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri  sır dolu cinayeti çözmek için olay yerinde araştırmasına devam ediyor.

 

Kaynak: sarayköy.com
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.