Denizli'de bu okulun bir eksiği var

DENİZLİ 19.06.2017 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bu okulun bir eksiği var

Denizli Acıpayam İlçesi'nde Gazi Ortaokulu'nun bir eksikliği var. Okulda öğrenciler için oluşturulmak istenen kütüphane için okul yönetimi ve öğrenciler desteklerinizi bekliyor.

Denizli'de bu okulun bir eksiği var Denizli Acıpayam  İlçesi'nde Gazi Ortaokulu'nun bir eksikliği var. Okulda öğrenciler için oluşturulmak istenen kütüphane için okul yönetimi ve öğrenciler desteklerinizi bekliyor.   Acıpayam ilçesi Kelekçi Gazi Ortaokulu'na çevre bölgelerden gelen öğrencilerle birlikte 350 öğrenciye hizmet veriyor. Bu okulun öncelikli eksikliklerinden biriside kütüphane eksikliğidir. Okul yönetiminin bu eksikliği tamamlamak için çalışma başlattıkları belirtildi. Öğrencilerin kitap okuma hevesinin gözlemlendiği okulda, öğrencilerin geleceğe dair aydınlatılması açısından önem arz eden kütüphane için herkesten yardım bekleniyor.   Okul içerisinde bir dersliği kütüphaneye çevirme hedeflerinin olduğu, gerekli teçhizat ve kitapların temini sağlandığında bir kütüphanelerinin olacağını belirten okul yönetimi, yetkililerden ve tüm Denizli halkından bu konuda destek vermelerini istiyor.   Denizli'ye 75 Km. Acıpayam ilçesine 30 Km. uzaklığı bulunan Kelekçi Gazi Ortaokulu 12 derslik bulunmaktadır. Öğrenci sayısı ise İlkokul ve Ortaokul olmak üzere toplamda 350 Öğrencisi bulunan Gazi İlkokulu ve Ortaokulu bir kütüphaneye sahip olması gerekiyor.   İletişim İçin Okul Müdürüne ulaşabilirsiniz. Telefon : 0 505 597 39 79 (Halil TEKİN)  
Denizli Acıpayam İlçesi'nde Gazi Ortaokulu'nun bir eksikliği var. Okulda öğrenciler için oluşturulmak istenen kütüphane için okul yönetimi ve öğrenciler desteklerinizi bekliyor.

Denizli'de bu okulun bir eksiği var

Denizli Acıpayam  İlçesi'nde Gazi Ortaokulu'nun bir eksikliği var. Okulda öğrenciler için oluşturulmak istenen kütüphane için okul yönetimi ve öğrenciler desteklerinizi bekliyor.

 

Acıpayam ilçesi Kelekçi Gazi Ortaokulu'na çevre bölgelerden gelen öğrencilerle birlikte 350 öğrenciye hizmet veriyor. Bu okulun öncelikli eksikliklerinden biriside kütüphane eksikliğidir. Okul yönetiminin bu eksikliği tamamlamak için çalışma başlattıkları belirtildi. Öğrencilerin kitap okuma hevesinin gözlemlendiği okulda, öğrencilerin geleceğe dair aydınlatılması açısından önem arz eden kütüphane için herkesten yardım bekleniyor.

 

Okul içerisinde bir dersliği kütüphaneye çevirme hedeflerinin olduğu, gerekli teçhizat ve kitapların temini sağlandığında bir kütüphanelerinin olacağını belirten okul yönetimi, yetkililerden ve tüm Denizli halkından bu konuda destek vermelerini istiyor.

 

Denizli'ye 75 Km. Acıpayam ilçesine 30 Km. uzaklığı bulunan Kelekçi Gazi Ortaokulu 12 derslik bulunmaktadır. Öğrenci sayısı ise İlkokul ve Ortaokul olmak üzere toplamda 350 Öğrencisi bulunan Gazi İlkokulu ve Ortaokulu bir kütüphaneye sahip olması gerekiyor.

 

İletişim İçin Okul Müdürüne ulaşabilirsiniz.

Telefon : 0 505 597 39 79 (Halil TEKİN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.