Denizli'de erkek cesedi bulundu

ASAYİŞ 03.05.2019 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de erkek cesedi bulundu

Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir arazide erkek cesedi bulundu.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'a bağlı Oğuz mahallesi üzerinde bulunan arazide bir erkek cesedi bulundu. Bir çobanın ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler ağacı asılı bir erkek cesedi ile karşılaştılar. Cesedin yaklaşık bir ay önce ortadan kaybolan Abdullah G.'ye ait olduğu üzerinde duruluyor.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.   Acıpayam Gazetesi.com - Ramazan Alkan

Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir arazide erkek cesedi bulundu.


 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'a bağlı Oğuz mahallesi üzerinde bulunan arazide bir erkek cesedi bulundu. Bir çobanın ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler ağacı asılı bir erkek cesedi ile karşılaştılar.
Cesedin yaklaşık bir ay önce ortadan kaybolan Abdullah G.'ye ait olduğu üzerinde duruluyor.
 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 



Acıpayam Gazetesi.com - Ramazan Alkan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.