Denizli'de filmleri aratmayan kovalamaca

ASAYİŞ 16.07.2018 - 22:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de filmleri aratmayan kovalamaca

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheli bir motosikletli genç nefes kesen takip sonrasında yakalanabildi. 10 kişilik motorize polis ile uzun süre yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanan gencin kimliksiz ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde seyir halindeki motosiklet sürücüsü 'dur ihtarına' uymayınca kovalamaca başladı. Ortalığı birbirine katan kimliksiz ve ehliyetsiz genç ile 10 civarında motorize ekip arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Eski 10 Nisan Karakolu trafik ışıklarından İnönü Caddesine doğru kaçmaya çalışan gencin önüne çıkan polise çarptığı iddia edildi. Ardından İnönü Caddesi'nden yukarı doğru kaçarken motosiklet sürücüsü ekipler tarafından Fesleğen Mahallesi Şehit Er Hakan Tarım Caddesi'nde yakalandı. 10 kişilik motorize ekiplerinin filimleri aratmayan kovalamacası sonucunda yakalanan gencin ehliyeti, ruhsatı ve kimliği üzerinde bulunmadı.    Daha sonra olay yerine çağrılan polis otosu ile önce sağlık kontrolünden geçirilen genç, emniyete götürülerek sorguya alındı.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheli bir motosikletli genç nefes kesen takip sonrasında yakalanabildi. 10 kişilik motorize polis ile uzun süre yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanan gencin kimliksiz ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.


Alınan bilgilere göre, Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde seyir halindeki motosiklet sürücüsü 'dur ihtarına' uymayınca kovalamaca başladı. Ortalığı birbirine katan kimliksiz ve ehliyetsiz genç ile 10 civarında motorize ekip arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Eski 10 Nisan Karakolu trafik ışıklarından İnönü Caddesine doğru kaçmaya çalışan gencin önüne çıkan polise çarptığı iddia edildi. Ardından İnönü Caddesi'nden yukarı doğru kaçarken motosiklet sürücüsü ekipler tarafından Fesleğen Mahallesi Şehit Er Hakan Tarım Caddesi'nde yakalandı. 10 kişilik motorize ekiplerinin filimleri aratmayan kovalamacası sonucunda yakalanan gencin ehliyeti, ruhsatı ve kimliği üzerinde bulunmadı. 

 


Daha sonra olay yerine çağrılan polis otosu ile önce sağlık kontrolünden geçirilen genç, emniyete götürülerek sorguya alındı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.