Denizli'de Hastanede İtfaiye ile birlikte parmak kurtarma operasyonu

SAĞLIK 11.03.2017 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Hastanede İtfaiye ile birlikte parmak kurtarma operasyonu

Denizli Merkezefendi ilçesi'n de Umut Kayra Tosun'un parmağı için titiz bir çalışma yapıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi'n de, evde musluk gövdesiyle oynarken, sol işaret parmağını, ortasındaki deliğe sıkıştıran 6 yaşındaki Umut Kayra Tosun'u, götürüldüğü hastanede, bu durumdan itfaiye ekipleri kurtardı.     Merkezefendi İlçesi'n de dün meydana gelen olayda, 6 yaşındaki Umut Kayra Tosun, evde boşta duran musluk gövdesiyle oynarken, sol işaret parmağını ortasındaki deliğe sıkıştırdı.       Parmağından musluk gövdesini çıkaramayan Tosun, ailesi tarafından Servergazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil servisteki müdahaleye rağmen Tosun'un parmağı, içinden çıkarılamadı.   Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayalık ve Bahçelievler İtfaiye erlerinden yardım istediler. Hastanenin acil servisine gelen itfaiye ekibi, müdahale odasında, küçük çocuğun parmağındaki musluk gövdesini çıkarmak için çalışma yaptı. 6 - 7 dakika süren çalışmada, Tosun'un parmağındaki demir musluk gövdesi el aletleriyle kesilip, çıkarıldı. Tosun, daha sonra ailesiyle evine döndü.    
Denizli Merkezefendi ilçesi'n de Umut Kayra Tosun'un parmağı için titiz bir çalışma yapıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi'n de, evde musluk gövdesiyle oynarken, sol işaret parmağını, ortasındaki deliğe sıkıştıran 6 yaşındaki Umut Kayra Tosun'u, götürüldüğü hastanede, bu durumdan itfaiye ekipleri kurtardı.

 

 


Merkezefendi İlçesi'n de dün meydana gelen olayda, 6 yaşındaki Umut Kayra Tosun, evde boşta duran musluk gövdesiyle oynarken, sol işaret parmağını ortasındaki deliğe sıkıştırdı.

 

 

 

Parmağından musluk gövdesini çıkaramayan Tosun, ailesi tarafından Servergazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil servisteki müdahaleye rağmen Tosun'un parmağı, içinden çıkarılamadı.

 

Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayalık ve Bahçelievler İtfaiye erlerinden yardım istediler. Hastanenin acil servisine gelen itfaiye ekibi, müdahale odasında, küçük çocuğun parmağındaki musluk gövdesini çıkarmak için çalışma yaptı. 6 - 7 dakika süren çalışmada, Tosun'un parmağındaki demir musluk gövdesi el aletleriyle kesilip, çıkarıldı. Tosun, daha sonra ailesiyle evine döndü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.