Denizli'de hava durumu!

DENİZLİ 23.11.2018 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 8 ila 14 derece arası değişirken, rüzgar Kuzeybatından 8 km/sa hızında esecek. Denizli'de bugün rüzgar etkisini gösterirken yer yer yağış bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre, rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Denizli'de rüzgarın etkili olacağı yer yer yağışın gözleneceği tahmin edilirken, Pazartesi'ye kadar etkili yağış olmayacak gözlemlenmiyor. Pazartesi gününden itibaren yağışlı hava hakim olacak. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Akdeniz (Isparta ile Antalya'nın batı kesimleri dışında), Doğu ve Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Denizli, Konya, Karaman, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile güneydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta, Marmara ve Kuzey Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.    Denizli'de 5 günlük hava raporu;       Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklığı ve hava tahminleri ise şöyle;   Merkezefendi: Hava çok bulutlu sıcaklık 8 ila 14 derece Pamukkale: Hava parçalı bulutlu sıcaklık 8 ila 15 derece Acıpayam: Hava çok bulutlu sıcaklık  4 ila 10 derece Babadağ: Hava  az bulutlu sıcaklık 7 ila 11 derece Baklan: Hava  açık  sıcaklık 6 ila 11 derece Bekilli: Hava açık  sıcaklık 4 ila 11 derece Beyağaç: Hava çok bulutlu sıcaklık 1 ila 14 derece Bozkurt: Hava çok bulutlu sıcaklık 4 ila 12 derece Buldan: Hava çok bulutlu sıcaklık 7 ila 13 derece Çal: Hava az bulutlu sıcaklık 4 ila 12 derece Çameli: Hava açık sıcaklık 2 ila 10 derece Çardak: Hava çok bulutlu sıcaklık 1 ila 12 derece Çivril: Hava açık sıcaklık 5 ila 11 derece Güney: Hava açık sıcaklık 6 ila 10 derece Honaz: Hava çok bulutlu sıcaklık 8 ila 13 derece Kale: Hava çok bulutlu sıcaklık 6 ila 10 derece Merkez: Parçalı bulutlu sıcaklık 8 ila 14 derece Sarayköy: Hava az bulutlu sıcaklık 9 ila 15 derece Serinhisar: Hava çok bulutlu sıcaklık 2 ila 10 derece Tavas: Hava çok bulutlu sıcaklık 3 ila 10 derece

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 8 ila 14 derece arası değişirken, rüzgar Kuzeybatından 8 km/sa hızında esecek. Denizli'de bugün rüzgar etkisini gösterirken yer yer yağış bekleniyor.


Meteoroloji verilerine göre, rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Denizli'de rüzgarın etkili olacağı yer yer yağışın gözleneceği tahmin edilirken, Pazartesi'ye kadar etkili yağış olmayacak gözlemlenmiyor. Pazartesi gününden itibaren yağışlı hava hakim olacak.


Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Akdeniz (Isparta ile Antalya'nın batı kesimleri dışında), Doğu ve Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Denizli, Konya, Karaman, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile güneydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta, Marmara ve Kuzey Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklığı ve hava tahminleri ise şöyle;

 

Merkezefendi: Hava çok bulutlu sıcaklık 8 ila 14 derece

Pamukkale: Hava parçalı bulutlu sıcaklık 8 ila 15 derece

Acıpayam: Hava çok bulutlu sıcaklık  4 ila 10 derece

Babadağ: Hava  az bulutlu sıcaklık 7 ila 11 derece

Baklan: Hava  açık  sıcaklık 6 ila 11 derece

Bekilli: Hava açık  sıcaklık 4 ila 11 derece

Beyağaç: Hava çok bulutlu sıcaklık 1 ila 14 derece

Bozkurt: Hava çok bulutlu sıcaklık 4 ila 12 derece

Buldan: Hava çok bulutlu sıcaklık 7 ila 13 derece

Çal: Hava az bulutlu sıcaklık 4 ila 12 derece

Çameli: Hava açık sıcaklık 2 ila 10 derece

Çardak: Hava çok bulutlu sıcaklık 1 ila 12 derece

Çivril: Hava açık sıcaklık 5 ila 11 derece

Güney: Hava açık sıcaklık 6 ila 10 derece

Honaz: Hava çok bulutlu sıcaklık 8 ila 13 derece

Kale: Hava çok bulutlu sıcaklık 6 ila 10 derece

Merkez: Parçalı bulutlu sıcaklık 8 ila 14 derece

Sarayköy: Hava az bulutlu sıcaklık 9 ila 15 derece

Serinhisar: Hava çok bulutlu sıcaklık 2 ila 10 derece

Tavas: Hava çok bulutlu sıcaklık 3 ila 10 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.