Denizli'de iki ilçede okullar tatil edildi

DENİZLİ 30.12.2016 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iki ilçede okullar tatil edildi

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 30 Aralık Cuma günü yağışı nedeniyle Çardak ve Bozkurt ilçelerinin tamamında eğitime ara verildiği belirtildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Devam eden kar yağışı nedeniyle; İlimiz Çardak,Kale, Tavas, Acıpayam,Serinhisar, Çameli, Babadağ ve Güney ilçelerinde okullar 30 Aralık2016 Cuma günü bir gün tatil edilmiştir.    Ayrıca; Pamukkale İlçesi sınırları içerisindeki “Taşımalı Öğrenciler” kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık 2016 Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır.   Bekilli ve Çal İlçeleri sınırları içerisindeki “Taşımalı Öğrenciler” kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık 2016 Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır. Engelli ve Hamile memurlar da bu kapsam içinde yer almaktadır.
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 30 Aralık Cuma günü yağışı nedeniyle Çardak ve Bozkurt ilçelerinin tamamında eğitime ara verildiği belirtildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Devam eden kar yağışı nedeniyle; İlimiz Çardak,Kale, Tavas, Acıpayam,Serinhisar, Çameli, Babadağ ve Güney ilçelerinde okullar 30 Aralık2016 Cuma günü bir gün tatil edilmiştir. 

 

Ayrıca; Pamukkale İlçesi sınırları içerisindeki “Taşımalı Öğrenciler” kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık 2016 Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır.

 

Bekilli ve Çal İlçeleri sınırları içerisindeki “Taşımalı Öğrenciler” kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık 2016 Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır. Engelli ve Hamile memurlar da bu kapsam içinde yer almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.