Denizli'de inek damda mahsur kaldı

ASAYİŞ 17.07.2018 - 13:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de inek damda mahsur kaldı

Denizli’de ilginç bir olay yaşandı. Bugüne kadar izine ender rastlanan bu olay Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde yaşandı. Ahırdan çıkarak evin merdivenini kullanan inek çıktığı ahırın damında mahsur kaldı.     Alınan bilgilere göre Kale İlçesinin Karaköy İlçesinde ikamet eden Adile Karaman’a ait büyük baş hayvan evin merdivenini kullanarak antre bölümünden ahırın üst bölümünde mahsur kaldı. Adile Karaman ve komşuları ineği sıkıştığı ve mahsur kaldığı yerden çıkartmak istedi, ancak çıkaramadılar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri büyük uğraşlar sonucu ineğe zarar vermeden mahsur kaldığı yerden çıkartıp indirdi. Halatlarla bağlanarak olay yerine çağrılan vinçle aşağı indirilen inek özgürlüğüne kavuştu. Mahalle sakinleri de bu duruma sevindi. İneğin sahibi Adile Karaman’a teslim edilen inek çıktığı ahıra konuldu.        Olaya şaşırdığını dile getiren Adile Karaman, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.  

Denizli’de ilginç bir olay yaşandı. Bugüne kadar izine ender rastlanan bu olay Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde yaşandı. Ahırdan çıkarak evin merdivenini kullanan inek çıktığı ahırın damında mahsur kaldı.

 

 

Alınan bilgilere göre Kale İlçesinin Karaköy İlçesinde ikamet eden Adile Karaman’a ait büyük baş hayvan evin merdivenini kullanarak antre bölümünden ahırın üst bölümünde mahsur kaldı. Adile Karaman ve komşuları ineği sıkıştığı ve mahsur kaldığı yerden çıkartmak istedi, ancak çıkaramadılar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri büyük uğraşlar sonucu ineğe zarar vermeden mahsur kaldığı yerden çıkartıp indirdi. Halatlarla bağlanarak olay yerine çağrılan vinçle aşağı indirilen inek özgürlüğüne kavuştu. Mahalle sakinleri de bu duruma sevindi. İneğin sahibi Adile Karaman’a teslim edilen inek çıktığı ahıra konuldu.   

 

 

Olaya şaşırdığını dile getiren Adile Karaman, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.