Denizli'de İntihar Girişimi Olay Oldu

DENİZLİ 17.01.2019 - 18:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de İntihar Girişimi Olay Oldu

Denizli’de bir kişi evinin balkon kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 1.kattaki balkonun ön tarfında bulunan dükkan çatısına çıkan genç, mahalle muhtarının ikna çabasının ardından ikna oldu. Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir kişi evinin balkon kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 1.kattaki balkonun ön tarfında bulunan dükkan çatısına çıkan genç, mahalle muhtarının ikna çabasının ardından ikna oldu.     Edinilen bilgiye göre,olay, 3. Sanayi Sitesi 128. sokakta meydanıa geldi. Bakırlı ışıkları kavşağına 50 metre gerisinde zemin kat ve 1'inci katı olan evde yaşayan genç, sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı intihar etmeye kalkıştı. Oturdukları evin zemininde bulunan dükkanın gölgelik olarak kullanılan alüminyum çatıya çıktı. Genç, yüksek bir sesli bir şekilde konuşmaları başlayınca, ailesi de tedirgin oldu. Kendisine zarar vermemesi için olay yerine İtfaiye,polis ve sağlık ekipleri çağırdılar. Olay yerinde itfaiye tarafından önlem almak için hava yastığı açıldı. 112 acil sağlık ekipleri de tedbirli bir şekilde beklemeye başladı. Olay yerinde devreye giren polislerin ardından ise mahalle muhtarı girdi. İddiaya göre, zihinsel engelli olduğu tahmin edilen genç, muhtarın iknasıyla birlikte, intihardan vazgeçti. Sağlık ekiplerince kontrol edildikten sonra bırakıldı.

Denizli’de bir kişi evinin balkon kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 1.kattaki balkonun ön tarfında bulunan dükkan çatısına çıkan genç, mahalle muhtarının ikna çabasının ardından ikna oldu.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir kişi evinin balkon kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 1.kattaki balkonun ön tarfında bulunan dükkan çatısına çıkan genç, mahalle muhtarının ikna çabasının ardından ikna oldu.

 

 

Edinilen bilgiye göre,olay, 3. Sanayi Sitesi 128. sokakta meydanıa geldi. Bakırlı ışıkları kavşağına 50 metre gerisinde zemin kat ve 1'inci katı olan evde yaşayan genç, sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı intihar etmeye kalkıştı. Oturdukları evin zemininde bulunan dükkanın gölgelik olarak kullanılan alüminyum çatıya çıktı. Genç, yüksek bir sesli bir şekilde konuşmaları başlayınca, ailesi de tedirgin oldu. Kendisine zarar vermemesi için olay yerine İtfaiye,polis ve sağlık ekipleri çağırdılar. Olay yerinde itfaiye tarafından önlem almak için hava yastığı açıldı. 112 acil sağlık ekipleri de tedbirli bir şekilde beklemeye başladı. Olay yerinde devreye giren polislerin ardından ise mahalle muhtarı girdi. İddiaya göre, zihinsel engelli olduğu tahmin edilen genç, muhtarın iknasıyla birlikte, intihardan vazgeçti. Sağlık ekiplerince kontrol edildikten sonra bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.