Denizli’de kaçak ilaç operasyonu!

ASAYİŞ 09.04.2019 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de kaçak ilaç operasyonu!

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli’de her türlü kaçakçılığa yönelik yürütülen operasyonlarda insan sağlığına olumsuz etkileyen 1700 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.   Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli’de tespit edilen insan sağlığını olumsuz etkileyen ve kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş her türlü ürün ve ilaç satışının önlenmesi amacıyla şüpheli şahıslar tespit edildi.   Takibe alınan şahısların kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda toplam 1.700 adet kaçak ilaç bulunarak el konuldu. Operasyonda yakalanan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli’de her türlü kaçakçılığa yönelik yürütülen operasyonlarda insan sağlığına olumsuz etkileyen 1700 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli’de tespit edilen insan sağlığını olumsuz etkileyen ve kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş her türlü ürün ve ilaç satışının önlenmesi amacıyla şüpheli şahıslar tespit edildi.

 

Takibe alınan şahısların kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda toplam 1.700 adet kaçak ilaç bulunarak el konuldu. Operasyonda yakalanan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.