Denizli’de kar etkisini gösterecek!

DENİZLİ 25.12.2019 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de kar etkisini gösterecek!

Denizli’nin bazı ilçelerine geçtiğimiz günlerde kar yağışı yağmasına rağmen kent merkezine bu yıl hiç kar yağmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kent merkezine Pazar günü karla karışık yağmur ve Pazartesi gün kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.   Hava sıcaklıklarında önemli düşüş gözlemlenirken kent merkezinde sıcaklıklar 1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Bu geceden itibaren birçok ilçede karla karışık yağmur gözlenen Denizli'de  kent merkezinde hafif yağmurlu olacağı bekleniyor. İlçelerde hava sıcaklıkları - 10 derecelere kadar ulaşacak.   Denizli’de 5 günlük hava durumu;  

Denizli’nin bazı ilçelerine geçtiğimiz günlerde kar yağışı yağmasına rağmen kent merkezine bu yıl hiç kar yağmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kent merkezine Pazar günü karla karışık yağmur ve Pazartesi gün kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklıklarında önemli düşüş gözlemlenirken kent merkezinde sıcaklıklar 1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Bu geceden itibaren birçok ilçede karla karışık yağmur gözlenen Denizli'de  kent merkezinde hafif yağmurlu olacağı bekleniyor. İlçelerde hava sıcaklıkları - 10 derecelere kadar ulaşacak.

 

Denizli’de 5 günlük hava durumu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.