Denizli'de Kaza: 2 Kişi Yaralı

ASAYİŞ 17.06.2016 - 00:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de Kaza: 2 Kişi Yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de Kaza: 2 Kişi Yaralı

Denizli Pamukkale ilçesinde 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda bir otomobil ile motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki bariyerlere çarparak durdu. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi ise kontrolü kaybederek yan yola uçtu.  Yaşanan kazanın ardında yol trafiğe kapanınca arkadan gelen bir kamyonet hızını alamayarak yol üzerindeki araçlara çarpmamak için manevra yapınca başka bir otomobile çarparak kazaya karıştı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazaya ilk önce çevredekiler ve diğer sürücüler müdahale etti. Kaza sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri kazazedelere müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Uzun süre trafiğe kapanan yol araçların çekilmesinden sonra normal seyrine devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de Kaza: 2 Kişi Yaralı

Denizli Pamukkale ilçesinde 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda bir otomobil ile motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki bariyerlere çarparak durdu. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi ise kontrolü kaybederek yan yola uçtu.  Yaşanan kazanın ardında yol trafiğe kapanınca arkadan gelen bir kamyonet hızını alamayarak yol üzerindeki araçlara çarpmamak için manevra yapınca başka bir otomobile çarparak kazaya karıştı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kazaya ilk önce çevredekiler ve diğer sürücüler müdahale etti. Kaza sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri kazazedelere müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Uzun süre trafiğe kapanan yol araçların çekilmesinden sonra normal seyrine devam etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.