Denizli'de kaza: 8 Yaralı

ASAYİŞ 15.06.2016 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de kaza: 8 Yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de kaza: 8 yaralı

Denizli Sevindik alt geçit girişinde 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi çok sayıda yaralılar var. Denizli-Ankara yolu üzerinde bu sabah meydana gelen kazada aralarında servis otobüsünün de bulunduğu zincirleme kazada 6 araç bir birine girdi. Bir aracın altgeçit girişinde ani fren yapması sonucu  arkadan gelen başka aracın ona çarpmaması için manevra yaptığı esnada meydana gelen kazada arkadan gelen araçların zincirleme kaza yaptığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre olay yerine 5 ambulans ve trafik ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre meydana gelen kazada 8 kişinin yaralandığı belirtildi. Kaza sonrası Sevindik altgeçit trafiğe tamamen kapalı durumda. Olay yerinde yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri, kazazedelerin hastaneye sevki için çalışmaları devam ediyor. Araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldiği belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de kaza: 8 yaralı

Denizli Sevindik alt geçit girişinde 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi çok sayıda yaralılar var.

Denizli-Ankara yolu üzerinde bu sabah meydana gelen kazada aralarında servis otobüsünün de bulunduğu zincirleme kazada 6 araç bir birine girdi. Bir aracın altgeçit girişinde ani fren yapması sonucu  arkadan gelen başka aracın ona çarpmaması için manevra yaptığı esnada meydana gelen kazada arkadan gelen araçların zincirleme kaza yaptığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre olay yerine 5 ambulans ve trafik ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre meydana gelen kazada 8 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza sonrası Sevindik altgeçit trafiğe tamamen kapalı durumda. Olay yerinde yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri, kazazedelerin hastaneye sevki için çalışmaları devam ediyor. Araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.