Denizli'de ki Bagaj cinayatinin sırrı çözüldü !

ASAYİŞ 29.03.2017 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de ki Bagaj cinayatinin sırrı çözüldü !

Denizli'de Merkezefendi ilçesinde bir aracın bagajında ölü olarak bulan kişinin katil zanlısı 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 24 Mart 2017 günü Denizli Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkiinde bir aracın bagajında Maktül Mustafa İlçak'ın kesici aletle öldürülmüş vaziyette bulunması olayı ile ilgili olarak,Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda cinayet olayının Karakurt Bozyaka mevkiinde işlendiği tespit edildi. Zanlıların edef şaşırtmak amacıyla maktulün kendi aracı ile olay yerinden Göveçlik Mahallesine götürülerek bırakıldığı tespit edildi.   Cinayet olayının şüphelileri oldukları tespit edilen B.G. ve H.İ.E. Denizli il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Olay sonrasında firar durumda olan R.E. ise Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekiplerince Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesinde 27 Mart 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda suç aleti ile birlikte yakalandığı belirtildi.   Şüpheliler B.G., H.İ.E. ve R.E. 28 Mart 2017 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.  
Denizli'de Merkezefendi ilçesinde bir aracın bagajında ölü olarak bulan kişinin katil zanlısı 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 24 Mart 2017 günü Denizli Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkiinde bir aracın bagajında Maktül Mustafa İlçak'ın kesici aletle öldürülmüş vaziyette bulunması olayı ile ilgili olarak,Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda cinayet olayının Karakurt Bozyaka mevkiinde işlendiği tespit edildi. Zanlıların edef şaşırtmak amacıyla maktulün kendi aracı ile olay yerinden Göveçlik Mahallesine götürülerek bırakıldığı tespit edildi.

 

Cinayet olayının şüphelileri oldukları tespit edilen B.G. ve H.İ.E. Denizli il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Olay sonrasında firar durumda olan R.E. ise Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekiplerince Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesinde 27 Mart 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda suç aleti ile birlikte yakalandığı belirtildi.

 

Şüpheliler B.G., H.İ.E. ve R.E. 28 Mart 2017 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.