Denizli'de Koç Spor Fest sona erdi

SPOR 15.05.2017 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Koç Spor Fest sona erdi

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonlarından Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonlarından Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşti   Spor ve eğlenceyi bir araya getiren, Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de düzenlendi. 4374 sporcunun katıldığı yarışmalar Denizli’de 15 ayrı tesiste gerçekleşti. Atletizm, basketbol, cimnastik, dağ bisikleti, futbol, futbol tenisi, hentbol, okçuluk, voleybol ve yüzme branşlarında yapılan yarışmalarda sporcular temsil ettikleri üniversitelerini zirveye taşımak için yoğun mücadele sergiledi.     TESİSLER SPORCULARI AĞIRLADI   Atletizmde Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Atletizm Sahası, Basketbolda Vali Recep Yazıcıoğlu ve PAÜ Arena Spor Salonu, Cimnastikte PAÜ Çadır Salon, Dağ Bisikletinde PAÜ Parkuru, Futbolda Servergazi, KYK, Atatürk, Şirinköy Stadı, Futbol Tenisinde Sarayköy Spor Salonu, Hentbolda Hasan Güngör Spor Salonu, Okçulukta PAÜ Spor Salonu, Voleybolda Merkez Spor Salonu, Yüzmede ise PAÜ Yüzme Havuzu büyük heyecanın yaşandığı yerlerdi.   ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONUNDAN İBANOĞLU’NA TEŞEKKÜR   Üniversite Sporları Fed. Bşk. Prof. Dr. Kemal Tamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, organizasyona destekleri için teşekkür etti. Tamer, Koçfest’in üniversite gençliği için önemli bir organizasyon olduğunu, spor ve eğlenceyi gençlerle buluşturduğunu belirtti.     FUTBOL FİNALİ ATATÜRK STADINDA YAPILDI   Koçfest futbolda Pazar Günü Denizli Atatürk Stadı’nda final karşılaşması yapıldı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi arasındaki nefes kesen final mücadelesinin kazananını penaltılar belirledi. Penaltılar sonunda Aydın ekibi şampiyonluğa uzanmasını bildi. Denizli’nin klasman hakemlerinden Erdem Gökalp, Denizli’deki Koçfest final karşılaşmasını yöneterek hakemlik kariyerini sonlandırdı. Maç sonunda plaketle onurlandırılan Gökalp duygulu anlar yaşadı. Tüm yarışmalarda dereceye giren sporculara yetkililer tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. 
Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonlarından Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonlarından Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de gerçekleşti

 

Spor ve eğlenceyi bir araya getiren, Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden Koç Spor Fest, 7-14 Mayıs tarihlerinde Denizli’de düzenlendi. 4374 sporcunun katıldığı yarışmalar Denizli’de 15 ayrı tesiste gerçekleşti. Atletizm, basketbol, cimnastik, dağ bisikleti, futbol, futbol tenisi, hentbol, okçuluk, voleybol ve yüzme branşlarında yapılan yarışmalarda sporcular temsil ettikleri üniversitelerini zirveye taşımak için yoğun mücadele sergiledi.

 

 

TESİSLER SPORCULARI AĞIRLADI

 

Atletizmde Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Atletizm Sahası, Basketbolda Vali Recep Yazıcıoğlu ve PAÜ Arena Spor Salonu, Cimnastikte PAÜ Çadır Salon, Dağ Bisikletinde PAÜ Parkuru, Futbolda Servergazi, KYK, Atatürk, Şirinköy Stadı, Futbol Tenisinde Sarayköy Spor Salonu, Hentbolda Hasan Güngör Spor Salonu, Okçulukta PAÜ Spor Salonu, Voleybolda Merkez Spor Salonu, Yüzmede ise PAÜ Yüzme Havuzu büyük heyecanın yaşandığı yerlerdi.

 

ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONUNDAN İBANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 

Üniversite Sporları Fed. Bşk. Prof. Dr. Kemal Tamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, organizasyona destekleri için teşekkür etti. Tamer, Koçfest’in üniversite gençliği için önemli bir organizasyon olduğunu, spor ve eğlenceyi gençlerle buluşturduğunu belirtti.

 

 

FUTBOL FİNALİ ATATÜRK STADINDA YAPILDI

 

Koçfest futbolda Pazar Günü Denizli Atatürk Stadı’nda final karşılaşması yapıldı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi arasındaki nefes kesen final mücadelesinin kazananını penaltılar belirledi. Penaltılar sonunda Aydın ekibi şampiyonluğa uzanmasını bildi. Denizli’nin klasman hakemlerinden Erdem Gökalp, Denizli’deki Koçfest final karşılaşmasını yöneterek hakemlik kariyerini sonlandırdı. Maç sonunda plaketle onurlandırılan Gökalp duygulu anlar yaşadı.

Tüm yarışmalarda dereceye giren sporculara yetkililer tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.