Denizli’de kontolden çıkan traktör devrildi 14 kişi yaralı

GÜNDEM 14.05.2017 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de kontolden çıkan traktör devrildi 14 kişi yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde dua’dan dönen traktör römorku üzerinde bulunan 14 kişi kaza geçirdi, kazada çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

  Denizli’nin Acıpayam ilçesinde dua’dan dönen traktör römorku üzerinde bulunan 14 kişi kaza geçirdi, kazada çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.    Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesi Güney Mahallesi yaylasındaki duadan dönen 50 yaşındaki “Adil Hız” idaresindeki 20 KV 688 plakalı traktör Kovanlık mevkisinde virajı dönemeyince kontrolden çıktı.Direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla devrilen traktör ile römorkta bulunan 14 kişiden Traktör sürücüsü Adil Hız, oğlu Recep Hız ve dedesi Recep Hız ağır şekilde yaralandı.     YARALILAR ETRAFA SAVRULDU   Korkunç kazanın etkisiyle traktör ve römorktakiler etrafa savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi yine aynı duadan dönen diğer vatandaşlar yaptı.Erkek ve kadınlar ile çocuklarında bulunduğu traktörde kaza sonrası büyük panik yaşandı.Yaralılar Ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.      
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde dua’dan dönen traktör römorku üzerinde bulunan 14 kişi kaza geçirdi, kazada çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde dua’dan dönen traktör römorku üzerinde bulunan 14 kişi kaza geçirdi, kazada çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. 

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesi Güney Mahallesi yaylasındaki duadan dönen 50 yaşındaki “Adil Hız” idaresindeki 20 KV 688 plakalı traktör Kovanlık mevkisinde virajı dönemeyince kontrolden çıktı.Direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla devrilen traktör ile römorkta bulunan 14 kişiden Traktör sürücüsü Adil Hız, oğlu Recep Hız ve dedesi Recep Hız ağır şekilde yaralandı.

 

 

YARALILAR ETRAFA SAVRULDU

 

Korkunç kazanın etkisiyle traktör ve römorktakiler etrafa savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi yine aynı duadan dönen diğer vatandaşlar yaptı.Erkek ve kadınlar ile çocuklarında bulunduğu traktörde kaza sonrası büyük panik yaşandı.Yaralılar Ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.