Denizli'de koronavirüs çiftleri ayırdı

YAŞAM 24.11.2020 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de koronavirüs çiftleri ayırdı

Denizli'de emekli Astsubay Ali İhsan Kaymakçı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Eşi Nezahat Kaymakçı'nın ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.   Tüm Gazider Denizli şubesi üyelerinden olan Emekli Ast Subay Ali İhsan Kaymakçı, koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.   Denizli'de emekli astsubay ve eşinin testi pozitif çıkması sonucu karantinaya alındı. Daha sonra durumlarının kötüye gitmesiyle Ali İhsan ve Nezahat Kaymakçı çifti hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan çiftten Ali İhsan Kaymakçı hayatını kaybederken eşi Nezahat Kaymakçı'nın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.   Emekli Ast Subay Ali İhsan Kaymakçı bugün cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.   Tüm Gazider Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar'dan taziye mesajı: "Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz." ifadelerine yer verdi.    

Denizli'de emekli Astsubay Ali İhsan Kaymakçı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Eşi Nezahat Kaymakçı'nın ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Tüm Gazider Denizli şubesi üyelerinden olan Emekli Ast Subay Ali İhsan Kaymakçı, koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Denizli'de emekli astsubay ve eşinin testi pozitif çıkması sonucu karantinaya alındı. Daha sonra durumlarının kötüye gitmesiyle Ali İhsan ve Nezahat Kaymakçı çifti hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan çiftten Ali İhsan Kaymakçı hayatını kaybederken eşi Nezahat Kaymakçı'nın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

 

Emekli Ast Subay Ali İhsan Kaymakçı bugün cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

 

Tüm Gazider Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar'dan taziye mesajı: "Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.