Denizli’de kumar oynarken 12 kişi yakalandı

ASAYİŞ 27.10.2020 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de kumar oynarken 12 kişi yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, il genelinde eğlence mekanlarına ve ikametlere yaptığı denetimler sonucu kumar oynadığı tespit edilen 12 kişi yakalandı.   Denizli polisinin, 19-25 Ekim tarihleri arasında yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 34 farklı yer denetlendi. Denetimlerde bir apart dairesine düzenlenen operasyonda 12 kişi kumar oynarken yakalandı.   Denetimlerde Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesinde bulunan bir apart dairesinde kumar oynatıldığı yönünde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında içlerinde spor camiasından ve farklı iş sektörlerinden olan yaklaşık 30 kişi yakalandı. Operasyonda 12 şahsın kumar oynadıkları tespit edilerek, 14 bin 700 TL idari para cezası uygulandı. Kumar masadında tespit edilen 3 bin 400TL para ve para yerine geçen pullar ele geçirildi.   Öte yandan, operasyon ve denetim kapsamında 2 iş yerine kapalı ortamda sigara içilmesine izin vermekten, 8 şahsa maske takmamaktan ve 37 şahsa ise sosyal mesafe kurallarına uymadığından dolayı 40 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, il genelinde eğlence mekanlarına ve ikametlere yaptığı denetimler sonucu kumar oynadığı tespit edilen 12 kişi yakalandı.

 

Denizli polisinin, 19-25 Ekim tarihleri arasında yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 34 farklı yer denetlendi. Denetimlerde bir apart dairesine düzenlenen operasyonda 12 kişi kumar oynarken yakalandı.

 

Denetimlerde Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesinde bulunan bir apart dairesinde kumar oynatıldığı yönünde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında içlerinde spor camiasından ve farklı iş sektörlerinden olan yaklaşık 30 kişi yakalandı. Operasyonda 12 şahsın kumar oynadıkları tespit edilerek, 14 bin 700 TL idari para cezası uygulandı. Kumar masadında tespit edilen 3 bin 400TL para ve para yerine geçen pullar ele geçirildi.

 

Öte yandan, operasyon ve denetim kapsamında 2 iş yerine kapalı ortamda sigara içilmesine izin vermekten, 8 şahsa maske takmamaktan ve 37 şahsa ise sosyal mesafe kurallarına uymadığından dolayı 40 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.