Denizli’de öfkeli adam eşini ve çocuğunu bıçakladı

ASAYİŞ 28.03.2020 - 07:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de öfkeli adam eşini ve çocuğunu bıçakladı

Denizli’de ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edilen adam eşini ve çocuğunu bıçakladı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen olayda, öfekeli adam eşini ve çocuğunu bıçak darbeleri ile yaraladı. Yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı.   Edinilen bilgilere göre,  A.C. isimli adamın ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edildi. Evli ve 1 çocuk babası olan A. C. henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü öfke kontrolünü kaybetti. Cinnet geçiren A.C., o esnada yanında bulunan karısını ve çocuğunu bıçak darbeleri ile yaraladı.   Öfkeli adam, savurduğu bıçak ile çocuğunu 5 yerinden yaralarken, eşinin adlığı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı. Aldığı bıçak darbeleri ile hayati tehlikesi olduğu öğrenilen A.C.’nin eşi olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırdı. Babasının savurduğu bıçak darbeleri ile 5 yerinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan oğlu ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.   Olay sonrası eşini ve oğlunu bıçaklayan A.C. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.
Denizli’de ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edilen adam eşini ve çocuğunu bıçakladı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen olayda, öfekeli adam eşini ve çocuğunu bıçak darbeleri ile yaraladı. Yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgilere göre,  A.C. isimli adamın ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edildi. Evli ve 1 çocuk babası olan A. C. henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü öfke kontrolünü kaybetti. Cinnet geçiren A.C., o esnada yanında bulunan karısını ve çocuğunu bıçak darbeleri ile yaraladı.

 

Öfkeli adam, savurduğu bıçak ile çocuğunu 5 yerinden yaralarken, eşinin adlığı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı. Aldığı bıçak darbeleri ile hayati tehlikesi olduğu öğrenilen A.C.’nin eşi olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırdı. Babasının savurduğu bıçak darbeleri ile 5 yerinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan oğlu ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

 

Olay sonrası eşini ve oğlunu bıçaklayan A.C. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.