Denizli'de öğrenci servisi kaza yaptı!

DENİZLİ 05.12.2017 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de öğrenci servisi kaza yaptı!

Denizli- Antalya karayolunda meydana gelen kazada okul servisi kaza yaptı. Meydana gelen kazada ilk bilgilere göre 9 kişinin yaralandığı belirtildi.   Kaza bu sabah Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Denizli’de yeni açılan Özel bir Kolejin öğrencilerini taşıyan 20 S 0327 plakalı servis minibüsünün devrilmesi sonucu araç içerisinde 24 kişinin olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.   Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, meydana gelen kazada, sürücü dahil 9 kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı, ancak kendi imkanları ile hastaneye gidenlerin bilgisi alınmadığı belirtildi.   AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN  

Denizli- Antalya karayolunda meydana gelen kazada okul servisi kaza yaptı. Meydana gelen kazada ilk bilgilere göre 9 kişinin yaralandığı belirtildi.

 

Kaza bu sabah Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Denizli’de yeni açılan Özel bir Kolejin öğrencilerini taşıyan 20 S 0327 plakalı servis minibüsünün devrilmesi sonucu araç içerisinde 24 kişinin olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, meydana gelen kazada, sürücü dahil 9 kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı, ancak kendi imkanları ile hastaneye gidenlerin bilgisi alınmadığı belirtildi.

 

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.